Kako doseči videz z naslovnice?

Za Adrijanino pričesko sta poskrbela Syoss in priznani 'krotilec' las Matjaž Šiška iz salona Mič Styling. Videz si lahko ustvariš tudi sama, da ti bo lažje, pa smo pripravili 'plonkec' s posameznimi koraki.

24. 12. 2013 | Promocijsko sporočilo

lepota

1. korak:

Lase razdeli na tri do pet centimetrov široke pramene (pomagaj si z glavnikom s konico) in s kodralnikom ustvari večje kodre. Kodralnik naj ne bo nastavljen na previsoko temperaturo.

2. korak:

Vsak pramen las posebej zvij (lahko jih naviješ na prste, da ti bo lažje) v malce večji zvitek in jih ob lasišču spni z lasnicami. Če so tvoji lasje zelo dolgi in težki, pridrži kodralnik kakšno sekundo dlje in jih pusti spete dlje časa, nato pa previdno odstrani vse lasnice.

3. korak:

Lase utrdi z lakom za lase Syoss Volume Lift za maksimalen volumen od korena do konic. Če želiš, da bo tvoja pričeska obstojna dlje časa, tvoji lasje pa niso naravno skodrani, se drži načela več je več, pazi le, da laka ne naneseš preblizu lasišča (upoštevaj razdaljo najmanj 20 centimetrov stran od las).

4. korak:

Za konec lase razčeši z glavnikom, da dobiš bolj naraven in sproščen videz kodrov. Na suhe konice nanesi še čudežni eliksir Syoss Restore 10 in 1 Essential Wonder za intenzivno obnovo, sijaj in popolno hidracijo las.

Kako doseči videz z naslovnice?