Tudi ti imaš lahko naravno dolge in močne trepalnice! Kako? Preveri!

Nisi zadovoljna z dolžino svojih trepalnic? So le-te kratke in redke, zato zjutraj naneseš tudi več slojev maskare?

12. 8. 2019 | Promocijsko sporočilo

Kaj pa, če ti povemo, da lahko svoje trepalnice opazno podaljšaš?

Ja, res je! Z uporabo seruma za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash, na katerega prisegajo tudi številne blogerke in znane Slovenke, lahko v samo 4 tednih svoje naravne trepalnice podaljšaš za kar 25 %! Naravni serum za rast trepalnic bo poskrbel za daljše, temnejše, bolj goste in privihane trepalnice, prav tako pa preprečuje njihovo lomljenje in izpadanje.

Močne in zdrave trepalnice

Pozabi na izumetničen videz! Za razliko od umetnih trepalnic, ki lahko poškodujejo tvoje naravne, ali celo povzročijo izpadanje trepalnic, se ob nanosu seruma Lux-Factor Eyelash ustvarja tanek zaščitni sloj, ki tvoje trepalnice ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Učinkovine v Eyelash serumu zagotavljajo močnejšo strukturo trepalnice vse od korenine naprej, zaradi česar je trepalnica polnejša in lahko zraste dlje kot običajno ter je tudi bistveno bolj elastična.

Enostaven za uporabo

Serum za rast trepalnic prejmeš v lični svetlikajoči se črno-zlati škatlici, zato je lahko tudi čudovito darilo za tvojo najboljšo prijateljico. Serum je enostaven za uporabo, celoten postopek pa ti ne bo vzel več kot kakšno minutko ali dve. Najbolje je, da serum naneseš 2-krat dnevno (zjutraj in zvečer). Pred uporabo očisti področje okrog oči in s priloženim aplikatorjem nanesi tanko plast seruma tik ob korenu trepalnic. Ob redni uporabi seruma bodo tvoje trepalnice že po nekaj tednih postale daljše in bolj poudarjene. Za še bolj natančen opis, kako uporabljati serum pa ti bo v spodnjem videoposnetku zaupala Nika Čuk.

Za mnenje smo povprašali še 2 udeleženki 30-dnevnega testiranja. Kaj sta povedali?

Kaja Jeromel: »Moje trepalnice so bile včasih kratke in redke, sedaj po 30 dneh testiranja pa so vsaj 50 % daljše, opazno gostejše in ne izpadajo. Dobila sem kar nekaj vprašanj, če imam umetne, a to je le rezultat seruma, ki je prav tako super za nanašanje. Še posebej pa mi je všeč, da serum niti malo ne draži oči. Včasih sem morala nanesti 5 slojev maskare, sedaj pa trepalnice namažem v pol minute in je to to!«

Ivona Pavič: »Serum sem že prej zasledila na internetu in družabnih omrežjih. Tudi pri blogerkah sem prebrala, da dejansko deluje in me je zanimalo, če bi na mojih trepalnicah, ki so bile zares kratke in ravne, tudi. Po zaključku testiranja sem opazila, da so moje trepalnice veliko bolj ubogljive, ko jih želim privihati s klešči. Veliko prijateljic me je že tekom testiranja spraševalo, katero maskaro uporabljam, ker se pozna razlika, a sem sem jim odgovorila, da je to le serum. Po koncu testiranja sem zelo zadovoljna!«

Želiš tudi ti podaljšati svoje naravne trepalnice?

Serum Lux-Factor Eyelash lahko naročiš na Lux-Factor.com ali preko telefonske številke 01 777 41 07.

Za COSMO bralke pa so pri Lux-Factorju pripravili tudi super popust, in sicer lahko serum s kodo SERUM15 naročiš kar 15 % ceneje!