Tudi pozimi se lahko sprehajaš na jasi

V današnjem vedno bolj 'zastrupljenem' svetu je še kako pomembno, da najdeš miren kotiček, v katerem pride do izraza tvoja lepota.

11. 11. 2008

Tega lahko najdeš na NA JASI - gre za spletno stran z naravno in organsko kozmetiko, ki ne vsebuje sintetičnih sestavin, konzervansov in kar je zelo pomembno – ni testirana na živalih.

Na osvežilen sprehod

Ko obiščeš spletno stran, te povabijo na osvežilen sprehod po jasi, na katerem lahko srečaš kakovostne izdelke blagovnih znamk:

Kako se je začelo?

Zakaj in kako je nastala spletna stran z naravno kozmetiko, smo povprašali kar idejno vodjo Bojano Štancer.

"Obstajata več razlogov. Prvi je zagotovo moja diplomska naloga na Fakulteti za družbene vede na temo Celostni marketing, kjer sem se lotila podjetij z družbeno odgovornim poslovanjem in trženjem ter 'naletela' na Body shop in Anito Rodick. Kot drugo, moja problematična koža reagira na vse kemikalije in umetne sestavine, ki so danes prisotne v kozmetičnih proizvodih. Koža je lepa in zdrava le, če so izdelki iz naravnih in organskih sestavin.

Presenečena sem bila, ko sem prebrala, da kar 60 odstotkov vsega, kar damo na svojo kožo, prodre v naše telo! In če to dvoje povežem – naravni in kozmetični izdelki zato, ker so koristni zame in ker ne posegajo v okolje, saj so proizvedeni na način, da čim manj posegajo v okolje," nam je zaupala zmagovalno formulo in dodala še tretji razlog.

"Najbolj pomembna spodbuda je bil moj Uroš, ki me je prepričal, da lahko svoje sanje dejansko uresničim in živim."

Prostor za odklop

In tako je začela svojo z naravo tesno povezano pot na jasi.

"Ne gre samo za naravno in organsko pridelavo sestavin, ampak za celotno filozofijo izdelkov, kot je na primer embalaža, ki se jo da v največji možni meri reciklirati, izdelki niso testirani na živalih ..." In verjetno te zanima tudi, zakaj ime – na jasi?

"Ker sva hotela, da je to dejansko prostor 'v naravi', kjer se odklopiš in prepustiš svojim čutilom. Kjer se sprehajaš med proizvodi, prebiraš o njihovih dobrodejnih sestavinah in se počutiš kot na sprehodu v naravi, na jasi," je dejala Bojana, ki ti želi prijeten sprehod.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri