Triki z aspirinom, ki bi jih morale poznati vse ženske! (OMG, kakšni rezultati!)

Samo da boš vedela, Aspirin ni uporaben le v trenutkih, ko misliš da ti bo eksplodirala glava, ampak tudi sicer ... tu je 8 trikov, kako si z njim še lahko olajšaš življenje!

Triki z aspirinom, ki bi jih morale poznati vse ženske! (OMG, kakšni rezultati!) (foto: Profimedia) Profimedia
29. 1. 2021

1. Mehka stopala

Razpokano trdo kožo lahko urediš s štirimi tabletami aspirina in malce limoninega soka. Pasto nanesi na prizadeto območje, po desetih minutah pa jo odstrani z vlažno brisačo. Postopek ponavljaj trikrat tedensko vsaj mesec dni.

2. Odstranjuje potne madeže

So ti mokri madeži rumene barve, ki navadno nastanejo na predelu pazduhe znani? No, zdaj jih lahko odstraniš tako, da štiri Aspirine raztopiš v posodi vroče vode, v njej pa eno uro namakaš majico. Majico nato običajno operi v pralnem stroju.  

3. Rože, ki cvetijo v neskončnost

Vodo v vazi zmešaj z enim Aspirinom in cvetoče rože boš lahko opazovala neskoooočno dolgo. ;)

4. Rešitev za vraščene dlačice

Ko se boš naslednjič srečala s problemom vraščenih dlačic, tri Aspirin tablete zmešaj z vročo vodo. Maso s krožnimi gibi nanesi na vraščeno dlačico in jo pusti delovati približno deset minut. Izperi z mrzlo vodo, postopek pa enkrat tedensko izvajaj vsaj štiri tedne.

5. Mehke ustnice

Tableto Aspirina zmešaj z rjavim sladkorjem in medom, pasto pa nanesi na ustnice in jo pusti delovati približno petnajst minut. Postopek ponavljaj vsaka dva tedna.

6. Napeta koža

Dva Aspirina razdrobi v prag in ga zmešaj z jabolčnim kisom. Maso nanesi na obraz s krožnimi gibi, postopek pa izvajaj dvakrat tedensko.

7. Zbogom prhljaj!

Rešiš se ga lahko s tinkturo iz dveh tablet Aspirina in tvojega  običajnega šampona. Umij si lase tako, kot si jih običajno, le da tokrat pusti zmes na laseh delovati približno pet minut. Izperi z veliko vode, postopek pa ponavljaj trikrat tedensko mesec dni.

8. Proti staranju

Štiri tablete Aspirina razdrobi v prah in dodaj nekaj vroče vode, da nastane pasta. Nanesi jo na obraz in s tem masiraj kožo. Postopek ponavljaj dvakrat tedensko.

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Indira (The Biggest Loser Slovenija): "Neverjetni občutki so, ko gledaš najboljšo verzijo sebe"

Priporočamo tudi: Horoskop: Kateri mesec v 2018 bo zate (glede na tvoje znamenje) najugodnejši?