Trije preprosti koraki do lepe kože

Prenovljena osnovna linija za nego obraza Nivea Visage Essentials, dopolnjena z naravnimi sestavinami, neguje kožo v treh korakih in jo naredi čudovito in sijočo.

21. 6. 2011 | Promocijsko sporočilo

Lepota resda odpira vrata, toda lepi trenutki so tisti, ki naredijo življenje posebno. Vsaka ženska potrebuje takšne trenutke; majhna presenečenja, ki navaden dan spremenijo v čudovitega. Prebujanje ob najljubši pesmi, ki se vrti na radiu, sončni žarki, ki božajo kožo, nasmeh, ljubeč dotik ali poljub.

Linija Nivea Visage poskrbi, da so ti trenutki še lepši, saj ti podari čudovito in zdravo kožo.

Nivea Visage nudi celovit program za nego obraza, ki ustreza specifičnim potrebam različnih tipov kože. Normalna do mešana koža potrebuje lahkotno nego, ki navlaži, vzpostavi ravnovesje in zaščiti kožo z naravnimi izvlečki lotosa in vitamini. Če je tvoja koža suha ali občutljiva, potrebuje bogato nego s pomirjujočo močjo ognjiča in mandljevega olja, da ublaži napetost kože.

Osnovo za negovan obraz predstavljajo 3 preprosti koraki:

  • 1 čiščenje
  • 2 tonificiranje
  • 3 vlažilna nega

Najprej kožo temeljito očistiš s čistilnim gelom ali čistilnim mlekom, da odstraniš nečistoče in ličila. Drugi korak je uporaba tonika, ki kožo osveži in ji povrne naravno ravnovesje ter jo optimalno pripravi na nadaljnjo nego. Vlažilna nega kožo nahrani in zaščiti ter poskrbi, da je mehka in sijoča. To je vse.

Poišči popolne izdelke zase in vsak dan polepšaj svojo kožo!