Tri slovenske YouTube influencerke, ki ti bodo razkrile vse trike o ličenju

Si morda še začetnica v ličenju ali pa bi rada le odkrila nove trike, s katerimi boš izpopolnila svojo lepotno rutino? Spoznaj tri slovenske YouTube influencerke, ki ti pri tem lahko pomagajo.

Tri slovenske YouTube influencerke, ki ti bodo razkrile vse trike o ličenju (foto: Facebook/LanaSpitalMakeup) Facebook/LanaSpitalMakeup
15. 10. 2017

Ličenje je vrsta umetnosti in v Sloveniji imamo kar nekaj predstavnic, ki so to umetnost zagotovo usvojile. Srečo imamo, da svoje znanje in ideje delijo tudi z drugimi (brezplačno!) prek svojih družbenih omrežij in YouTube kanalov. Tri simpatične Slovenke, ki jih zagotovo že poznaš, so zagotovo dober naslov za izpopolnjevanje spretnosti s čopičem ali za odkrivanje novih kozmetičnih izdelkov in ličil.

1. Neva Boškin

Simpatična Primorka na svojem kanalu razkriva različne osnovne lepotne trike (Kako nanesti eyliner), ki jih popestri z dodelanimi vodiči za ustvarjanje različnih makeup 'lookov'. Prav tako pa s svojimi sledilci deli nasvete za oblikovanje frizure, vsebino na kanalu pa popestri tudi s smešnimi videoposnetki, v katerih se ji pridružijo njeni bližnji. 

2. Lea Filipovič: Lepa Afna

V kolikor si rada na tekočem z novostmi na lepotnem področju, bo Lea oziroma Lepa Afna potešila tvojo radovednost. Na svojem kanalu namreč redno deli svoje nove kozmetične pridobitve. Vsaka ljubiteljica ličenja, tako začetnica kot tudi tista, ki že obvlada konturing, bo pri Lepi Afni našla nekaj zase. 

3. Lana Špital: Lana's Beauty

Tudi Lano zagotovo že poznaš, še posebej, če redno nakupuješ ličila v spletni trgovini Ličila.si. Lani je v sklopu Cosmo Beauty Awards 2016 prejela tudi naziv Naj lepotna blogerka. Lana je letos diplomirala na VIST-u (področje kozmetike) in na svojem kanalu deli vse, kar sodi v kategorije ličil in kozmetike - makeup vodiči, nasveti, mnenja o izdelkih itd.

Pripravila: Tamara Bastarda

Preberi še: Irena Yebuah Tiran (Znan obraz ima svoj glas) razkrila, kaj za svoj dober izgled počne vsak dan ob koncu službe

Priporočamo tudi: Kaj jedo ženske, ki imajo noro lepo kožo na obrazu?