Trend velikih zadnjic je KONČNO mimo! Zdaj je med zvezdniki priljubljeno TOLE

Bodi Meghan Markle v svetu Kardashianovih!

Trend velikih zadnjic je KONČNO mimo! Zdaj je med zvezdniki priljubljeno TOLE (foto: Profimedia) Profimedia
15. 7. 2018

Dnem, ko je svet estetske kirurgije norel za zadnjicami Kim Kardashian West, je (do)končno odklenkalo, saj stroka zdaj priznava, da se zvezdnice v največji meri odločajo za nekaj popolnoma drugačnega.

Namesto velikih zadnjic so se zdaj v ospredje postavili nekoliko bolj subtilni popravki, ki namigujejo na dejstvo, da se tudi svet lepotne kirurgije vrača nazaj 'k naravi'. 

Kot poročajo tuji mediji, se zvezdnice zdaj v veliko večji meri odločajo za minimalne posege, med njimi pa prednjači t.i. 'babytox'.

Še vedno gre za popravke z botoksom, le da so ti resnično minimalni in se v velikem krogu izogibajo lutkastemu videzu, podobno pa je tudi s trendom liposukcije.

Namesto odstranjevanja velikih maščobnih blazinic na predelu trebuha in zadnjice se zvezdnice zdaj veliko pogosteje odločajo za manjše popravke in odstranjevanje maščobnih celic na predelu vratu in brade.

Nosovi v slogu Meghan Markle!

Kim Kardashian West je iz prestola lepotnega ideala letos več kot očitno izrinila ljubljenka občinstva Meghan Markle. Vsi zdaj norijo za njenim nežno privihanim nosom, kot so povedali estetski kirurgi, pa se tega lotijo kar z botoksom, ki ga vbrizgajo v konico nosu.

V preteklosti so ostale tudi velike polne ustnice v slogu Kylie Jenner, saj si namesto povečevanja ustnic s hialuronskimi polnili esteti po vsem svetu zdaj raje privoščijo le polnila v kotičkih ustnic, ki teh v resnici ne povečajo, temveč le polepšajo nasmeh.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: VIDEO: V kinu vrtijo čudovit film za vse romantične duše!

Priporočamo tudi: FOTO: Krst malega Louisa sprožil nov val navdušenja nad kraljevo družinico