To je cenovno ugodna in odlična maskara za le 9,99 evra, ki jo obožuje tudi Meghan Markle

6. 6. 2024
To je cenovno ugodna in odlična maskara za le 9,99 evra, ki jo obožuje tudi Meghan Markle (foto: Profimedia)
Profimedia

Ta maskara je prava rešitev za vsako torbico.

Če si tudi ti ljubiteljica kozmetičnih izdelkov, ki so postali tvoji zvesti spremljevalci, potem dobro veš, da nekatere luksuzne izdelke preprosto ni mogoče nadomestiti, vendar smo prepričane, da je na trgu vseeno veliko izdelkov, pri katerih lahko privarčuješ. Tokrat imamo v mislih vrhunsko maskaro.

Meghan Markle je uporabljala cenovno dostopno maskaro – in zdaj jo lahko dobiš za le 9,99 evra v skoraj vseh drogerijah. Me smo jo našle na spletni strani DM Slovenija. Maskaro Maybelline Lash Sensational Luscious Very Black je nekdanja igralka tako oboževala, da jo je omenila med snemanjem serije Suits. "Poskusila sem najti boljšo, a se vedno vračam k tej," je dejala takrat.

Z nekaj nanosi omenjene maskare oči resnično zažarijo, saj maskara poskrbi tako za volumen kot dolžino trepalnic, poleg tega pa jo je zelo enostavno odstraniti zgolj z milom in vodo. Uporabniki hvalijo tudi njeno izredno vlažilnost in enostaven nanos.

Če se še vrnemo k vizažistki Meghan Markle. Ravno ona je razkrila, da jo je Meghan navdušila s cenovno dostopno maskaro. "Zdaj jo imam zaradi nje vedno na zalogi v svojem kozmetičnem kovčku," je dejala v intervjuju in še dodala: "Meghan ima raje pristop 'manj je več' v lepoti - sveža, rosna koža, ki poudarja njen naravni ten in pege, goste, bujne trepalnice... Je zelo klasična, diskretno glamurozna dama, kar resnično občudujem."

Ne spreglej še:

Novo na Metroplay: Vse o poletni negi kože | Tajka Selan