Top 5 nasvetov za popoln volumen tvojih las

Ko govorimo o pričeski, si vsaka ženska želi kar najboljši videz. Čeprav je vsaka pričeska drugačna, ima večina žensk nekaj skupnega: vse iščejo naravno, bujno pričesko in izdelke za oblikovanje, ki poskrbijo za polnost las, ne da bi jih naredili lepljive, suhe ali preveč oblikovane.

Top 5 nasvetov za popoln volumen tvojih las (foto: promocijsko gradivo/Nivea) promocijsko gradivo/Nivea
4. 7. 2016 | Promocijsko sporočilo

Letošnji trendi na področju las se vrtijo okrog naravnih pričesk in tekstur, pristnih videzov, ki jih je mogoče zlahka ustvariti doma brez pomoči številnih pripomočkov in izdelkov za oblikovanje las. Sally

"Všeč mi je, ko so ženski lasje videti naravno lepi – lasje so videti najslabši takrat, ko ženske želijo iz njih ustvariti nekaj, česar lasje ne želijo," pravi Sally Brooks, mednarodna stilistka za znamko NIVEA, ki ti svetuje, da za popoln videz tvojih las slediš naslednjim petim nasvetom:

1

Bistvo volumna je, da so lasje usmerjeni stran od korenin. Če želiš doseči volumen, las ne smeš obtežiti s težkimi šamponi in balzami.

2

Lasje naj bodo lahki in pazi, da jih ne preobremeniš z izdelki za oblikovanje.

3

Lase ob koreninah posuši s sušilnikom stran od glave, da jih privzdigneš.

4

Pričesko učvrsti s peno, da bo obstojna dlje časa.

5

Uporabi izdelke za volumen, ki učvrstijo pričesko in hkrati negujejo tvoje lase, kot je linija za oblikovanje las NIVEA Volume Care.

NE SPREGLEJ: Prijavi se na naš natečaj, kjer ti v sodelovanju z Niveo podarjamo lepe nagrade in vrhunskega frizerja!