Iščeš učinkovit in neboleč način odstranjevanja dlak? Znana slovenska vplivnica priporoča TO!

Gre tudi tebi na živce, da se moraš ves čas briti? Tudi nam! Zato smo poiskali najučinkovitejši način odstranjevanja dlačic vseh časov! 💙

Iščeš učinkovit in neboleč način odstranjevanja dlak? Znana slovenska vplivnica priporoča TO! (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
19. 11. 2020 | Promocijsko sporočilo

Evo Centrih poznamo po YouTube kanalu Evina lepotilnica, kjer objavlja najrazličnejše videe na temo ličenja, nege in modnih nasvetov, pa tudi lifestyle vsebin in potovalnih vlogov. Ena izmed najbolj priljubljenih lepotnih in modnih vplivnic pri nas pa ima zate 5 TOP lepotnih nasvetov (med drugim tudi "THE stvar" za neboleče odstranjevanje dlačic)!

1. lepotni nasvet

"Voda, voda, voda ... imej stekleničko vode vedno pri roki in jo napolni takoj, ko jo sprazniš. Tako boš poskrbela za zadosten vnos, posledično pa bo tvoja koža videti bolj spočita, gubice pa manj vidne," pravi Eva.

2. lepotni nasvet

"Kokosovo olje je eden izmed najbolj vsestranskih produktov za nego obraza, telesa in las. Lepotni nasvet za mehke lase: Vtri ga v lase za nekaj minut in speri z mlačno vodo."

3. lepotni nasvet

"Odkritje leta je bila zame definitvno Lumea, saj so me dlačice od nekdaj kar precej bremenile, poleg tega pa moram biti vedno 'v pripravljenosti' za snemanje. Če tudi sama iščeš učinkovit in neboleč način za odstranjevanje dlak, bi ti jo definitvno priporočila. Najbolje pri vsem pa je, kar lahko tretma izvajaš kadarkoli ter v zavetju svojega doma, kar je v teh nepredvidljivih časih vredno zlata."

Več o Evinem priljubljenem lepotnem pripomočku za odstranjevanje dlak najdeš na philips.si.

4. lepotni nasvet

"Moja služba dejansko poteka 24/7 in zato pogosto zmanjka časa za telovadbo. Trenutke v fitnesu takrat nadomestim tako, da namesto dvigala vedno izberem stopnice, na pošto grem peš, avto pa rada zamenjam kar za rolarje."

5. lepotni nasvet

"V moji torbici so vedno naslednji trije pripomočki: šminka (da sem vedno v pripravljenosti za dober selfie s sledilkami),  parfum (ker se zaradi tega počutim sexy in ženstveno) ter vlažilni robčki (za vse nepredvidljive situacije)."

Več Evinih trikov in nasvetov pa poišči na njenem Instagram profilu @evinalepotilnica ali YouTube kanalu Evina lepotilnica.

Fotografije: promocijsko gradivo in osebni arhiv