To so TRI stvari za sijoč videz, ki jih priporoča naša lepotna urednica!

Poletje je pred vrati in mnoge izmed nas se že pripravljamo na vroče dni - termin za depilacijo je rezerviran, novo frizuro si si že shranila na Pinterestu, nisi pa pozabila niti na članstvo v fitnesu.

To so TRI stvari za sijoč videz, ki jih priporoča naša lepotna urednica! (foto: Profimedia) Profimedia
21. 5. 2021 | Promocijsko sporočilo

Da pa ne boš na katero izmed stvari s seznama #PripraveNaPoletje slučaaajno pozabila, smo ti Cosmo lepotne navdušenke pripravile seznam stvari, ki jih še posebej obožujemo v vročih mesecih.

#1 SIJOČA KOŽA

Sijoča koža je IN skozi vse leto in prepričane smo, da tudi ti stremiš k zdravemu, sijočemu izgledu svojega obraza. Naša must-have izbira je postala korejska kozmetika, ki bo zagotovo prepričala tudi tebe!

K-beauty ali korejska kozmetika je izraz za izdelke za nego kože, ki jih zaznamujejo nenehne inovacije, napredna tehnologija in formulacije, ta svetovni fenomen, celo trend, pa postaja del prevladujoče lepotne industrije. 

Znamke Missha, Erborian, Holika holika, Benton, Klairs in številne druge so zbrane na www.notino.si.

skin care lol GIF by The Groundlings

#2 SIJOČ NASMEH

"Najlepša krivulja ženske je njen nasmeh", "Nasmeh je najlepši dodatek, ki ga ženska lahko nosi" in "Najlepši dogodek v naravi je ravno ženski nasmeh" so le nekateri izmed citatov, ki potrjujejo, kako mogočen je naš nasmeh.

Da bo tvoj nasmeh obračal glave in ustavljal poglede, ti Cosmo uredništvo priporoča sonično zobno ščetko Philips Sonicare.

Njena unikatna patentirana tehnologija namreč temelji zlasti na unikatnem dinamičnem pretoku in točno določenem gibanju, ki bo poskrbel za resnično čiste zobe in posledično bel nasmeh.

#3 SIJOČI NOHTI

Najboljši lak za nohte je tisti, ki pristaja tvoji osebnosti. Barvo laka lahko izbereš ne le glede na to, kakšna si, ampak tudi glede na razpoloženje ali letni čas.

Imaš raje gel ali klasične lake? Prisegaš na francosko manikiro ali neon barve? Potrebuješ izdelke za učvrstitev nohta ali take, ki poskrbijo za hitro sušenje?

Na srečo lahko vse našteto (in še kakšen produkt več) najdeš na Notino.si.

sassy ariana grande GIF

Foto: Profimedia, GIPHY