To sezono so na tvojih nohtkih črte

Če so imele prejšnje leto glavno vlogo nalepke in bleščice, bo pod sojem žarometov to leto zablestela jasno začrtana manikira. Na modnih revijah smo zate poiskali najnovejše trende, za katere verjamemo, jih boš takoj (p)osvojila.

To sezono so na tvojih nohtkih črte (foto: Jon Paterson/Studio D, Profimedia, Getty images,  Anna Webber, Chris Coppola/Studio D, Instagram, promocijsko gradivo) Jon Paterson/Studio D, Profimedia, Getty images, Anna Webber, Chris Coppola/Studio D, Instagram, promocijsko gradivo
12. 3. 2014

Enosmerno

Nohte pobarvaj z lakom v kameno beli barvi, počakaj, da se posušijo, nato pa s črnim lakom s tankim čopičem potegni navpično po sredincu in vodoravno črto po vseh preostalih nohtih. Črto nariši z enim potegom, tako bo veliko bolj ravna.

Laserska igra

zelena manikira

Skrivnost manikire: čopič za črte, ki ima dolge in tanke ščetine. Nekaj nohtov pobarvaj z lakom v zelenem odtenku, nekaj s črnim. Ko se lak posuši, naredi diagonalne črte z zeleno modrim lakom čez zelene in z zelenim čez črne nohte.

Lepotno mreženje

manikira mreža

Za osnovo nohte odeni v koralno barvo in nato s črnim tanjšim čopičem ustvari mrežo. Da bodo črte ostre, počakaj, da se vodoravne linije posušijo, preden dodaš navpične. Če želiš, lahko dodaš še pikice in križce kot pri igri križci in krožci.

Nasvet

lak-črtalo

Ko uporabljaš lak s tanjšim čopičem, ga najprej pritisni na papir, da določiš pravilen pritisk (nežen za tanke linije in močnejši za debelejše).