Lepota Promocijsko sporočilo

To POLETJE boš zapeljevala s temi vročimi odtenki LAKOV za nohte

24. 5. 2024
To POLETJE boš zapeljevala s temi vročimi odtenki LAKOV za nohte (foto: PROFIMEDIA)
PROFIMEDIA

Poletje je prav poseben čas, saj nam dovoli veliko več svobode, drznosti in igrivosti na vseh področjih. Tokrat smo se osredotočile na nohte tako na rokah kot na nogah, ki naj bodo v toplih dneh obarvani v karseda posebne odtenke, ki spominjajo na ta letni čas. Katerega bi izbrala ti?

  

1. ''Bombonasto'' rožnata

Le kaj se lahko bolj prilega poletju kot rožnata barva, sploh če ta spominja na tvoje najljubše bombone? Me ti za največjo igrivost in oživitev otroškega veselja priporočamo lak za nohte Vitry Oxygene v barvi Rose bonbon, saj ta lak nohtom zaradi posebne formule Oxygene omogoča tudi večjo prepustnost kisika oz. jim ''pusti dihati'', kar poleti pride še posebno prav.

Vitry

2. V barvi sivke

Z lakom v barvi sivke ne moreš zgrešiti niti to poletje niti katerokoli drugo poletje. To je odtenek, ki nas spomni na morje in vonj sivke ter v hipu pomiri naš um. Lak Vitry v odtenku Bleuet bo poskrbel prav za to, obenem pa boš z njim trendi, saj je prav ta odtenek eden od najbolj zaželenih to poletje.

Vitry

3. Luksuzni odtenek

To je odtenek, ki ga je težko opredeliti, zato vzbuja skrivnostnost in obenem deluje zelo elegantno. Tudi če bi ga lak Vitry v barvi Jet Set izbrala kot popolno piko na i kombinacije, ki bi jo oblekla za na jahto, ne bi zgrešila. Zajemi poletje z največjo žlico!

Vitry

4. Nevsiljiv in ženstven

To je odtenek laka za nohte, ki je primeren, da ga nosiš vedno in povsod. Ne glede na situacijo – najsi bo to poletna vrtna zabava, sprehod po mestu ali službeni sestanek sredi vročega dne – je ta barva na nohtih popolna izbira, saj poudari urejenost in ženstvenost, obenem pa nikoli ne deluje vsiljivo.

Vitry

Dodane vrednosti lakov za nohte Vitry

 Imajo sijočo obstojno barvo.

Zaradi oblike čopiča se zelo enostavno in natančno nanašajo.

Primerni so za vse nohte, tudi za najbolj krhke, saj zaradi posebne formule Oxygen bolj prepuščajo kisik, kar nohtom omogoča dihanje.

Na voljo je kar 43 barv. 

 Ponudba izdelkov Vitry je na voljo v lekarnah, na primer v Lekarni Ljubljana, in specializiranih prodajalnah.