To je tvoj najboljši pomočnik v boju proti gubam!

Da bo tvoja lepotna bitka dobljena, ti ni treba vpoklicati vojske pomočnikov, potrebuješ le enega!

25. 9. 2017 | Promocijsko sporočilo

Misija vsake ženske je lepa, negovana in gladka koža ter sijoča polt. A pogled v ogledalo večno žal ne more biti enak. Z leti se podoba spremeni, smejalne gube okrog oči skrivajo lepe trenutke življenja, vse drugo pa ravno nasprotno. Gube
nastanejo zaradi vseh mogočih dejavnikov, kot so stres, kajenje, onesnaženost okolja, UV-žarki, na njihov nastanek pa vpliva tudi genetika.

Zakaj gube sploh nastanejo in zakaj se koža začne povešati?

Vzrok tiči v manjši količini kolagena v telesu. Kolagen je beljakovina, ki je prisotna v globljih plasteh kože – v dermisu – in skupaj s hialuronsko kislino
in elastinom skrbi za čvrstost kolagenske mreže in elastičnost kože. Z leti začne količina kolagena v telesu upadati, molekule kolagena se obnavljajo vedno počasneje, to pa vodi do nastanka gub, koža izgubi napetost in elastičnost.
Tvoj bojni načrt lahko vključuje skrivno orožje na dva načina. Mladostno kožo tako obvaruješ s pomočjo Kolagenlifta v raztopini ali v prahu.

KAJ JE BOLJE ZAME: Kolagen v kozmetiki ali kolagen v prehranskih dopolnilih?

Kakšna je razlika med kolagenom v negovalnih izdelkih ter hidroliziranim kolagenom, ki je namenjen uživanju?

Z nanosom kreme kolagen ne prehaja v globlje plasti kože, temveč deluje na površju, tako da zadržuje vlago v koži. Hidrolizirani kolagen pa vsebuje izredno majhne delce kolagena, ki iz prebavnega trakta dobro prehajajo v kri. S krvnim obtokom potujejo po telesu in se nalagajo tam, kjer jih telo najbolj potrebuje, ter zagotavljajo vir gradnikov lastnega kolagena. Kolagenlift je smiselno vsakodnevno uživati dalj časa, saj z njim telesu vračamo sestavine, ki jih samo sčasoma izgublja.

           Kolagenlift v raztopini                                         Kolagenlift v prahu

Kako ga zaužiješ? S Kolagenliftom v prahu si pripraviš okusen napitek privlačne rožnate barve. Povsem Cosmo!

Kolagenlift v raztopini in v prahu

Nežna radirka za gube, ki na kožo deluje iz notranjosti telesa, je prehransko
dopolnilo Kolagenlift s kolagenom iz naravnega vira. Ta poskrbi, da bo
tvoja koža mladostna, manj zgubana in lepo napeta.

  • Kolagenlift v raztopini poleg kolagena govejega izvora vsebuje tudi hialuronsko kislino in niacin. Hialuronska kislina napolni prostor med kolagenskimi vlakni, niacin oziroma vitamin b3 pa pomaga ohranjati zdrav videz kože.
  • Kolagenlift v prahu poleg kolagena ribjega izvora vsebuje hialuronsko kislino in vitamin C. ta ima pomembno vlogo pri tvorbi kolagena v telesu, saj spodbuja njegovo nastajanje.