To je super MOČNA formula, s katero Jasna Vale odšteva leta na obrazu (in hkrati NEŽNA do kože!)

Serumi z močnimi aktivnimi sestavinami so že nekaj časa ljubljenci lepotnih navdušenk, ta pa je s svojo formulo pravi zmagovalec. Je močen in učinkovit, po drugi strani pa popolnoma nežen tudi do občutljive kože.

To je super MOČNA formula, s katero Jasna Vale odšteva leta na obrazu (in hkrati NEŽNA do kože!) (foto: PROMO) PROMO
11. 2. 2021 | Promocijsko sporočilo

Odlična kombinacija – močen in nežen

Koža iz povrhnjice zaradi notranjih in zunanjih dejavnikov izgublja lastno hialuronsko kislino v večjih količinah, kot jih lahko nadomesti. Zato, če želiš, da je tvoja koža na obrazu še dolga leta napeta in polna, ji moraš pri tem pomagati. Na Cosmu smo odkrile resnično dobrega pomočnika, močnega in nežnega hkrati.

To je Vichyjev serum Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler, ki so ga navdihnili tretmaji s hialuronskim polnilom. Če ga na kožo nanašaš dvakrat na dan, kompenzira 100 % dnevno izgubo hialuronske kisline v povrhnjici!

Da bi se kot epidermično polnilo približal učinku hialuronskih polnil, je v njegovi močni formuli namreč prvič kombinirana visoka koncentracija 1,5 % hialuronske kisline z vitaminom Cg in peptidom. Serum s sinergijo teh močnih aktivnih sestavin postopno, a vztrajno vpliva na polnjenje gub in polnost kože.

Popolna sinergija aktivnih sestavin 

Hialuronska kislina se ponaša z edinstveno sposobnostjo vezanja in zadrževanja vlažnosti ter lahko vsebuje kar 1000-krat večjo količino vode od lastne teže, zato je odlična za intenzivno vlaženje. V visoki koncentraciji ima progresivni učinek polnjenja ter izpolni tako gube kot tanke linije. 

Vitamin Cg blaži videz temnih lis oziroma popravlja znake hiperpigmentacije in koži vrača sijaj.

Peptidi aktivirajo presnovo in spodbujajo kožo, da proizvaja več kolagena ali absorbira in porablja maščobe.

Vulkanska voda Vichy, ki v Vichyjevih izdelkih ne sme manjkati, krepi naravne obrambne mehanizme kože, saj je bogata s 15 bistvenimi minerali. 

Rezultati osupnejo

Po 6 tednih Vichyjev serum Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler zmanjša gube za 47 % in tanke linije za 60 %, kožo naredi polnejšo in bolj napeto.

Preizkusilo ga je več kot 4.000 žensk z občutljivo kožo, ki so potrdile njegovo nežno naravo. Ker je tako toleranten do kože, je primeren tako za uporabo na obrazu kot tudi na občutljivem področju okoli oči.

Še boljši je v družbi prijateljice

V liniji Liftactiv Supreme sta dva izdelka, epidermično polnilo Liftactiv Supreme H.A. in dnevna nega z zaščitnim faktorjem 30 Liftactiv Supreme. Če ju uporabljaš skupaj, se njuni učinki dopolnjujejo in so še bolj intenzivni.

Potem ko vsako jutro in večer naneseš serum, uporabi še dnevno kremo z intenzivnim učinkom proti staranju in delovanjem na že obstoječe gube, ki vsebuje še SPF 30, da preprečuje nastanek novih gub.

Tako boš dosegla visoko učinkovitost izdelkov: že po prvem nanosu bo koža videti bolj gladka in napeta, v prvem mesecu pa bo videti bolj polna, dvignjena in sveža.