To je slovenski izdelek, ki te bo osvojil to poletje (živjo, sijoča koža!)

Že spomladi smo bili pri Cosmo uredništvu več kot navdušeni nad naravno in “eco friendly” naravnano kozmetiko, ki jo je na trg lansirala priznana make-up artistka Karin Poravne.

To je slovenski izdelek, ki te bo osvojil to poletje (živjo, sijoča koža!) (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
6. 7. 2021 | Promocijsko sporočilo

Po uspešnem lansiranju luksuzne kozmetike Elinor se zdi, da so s tem “SUMMER” izdelkom zadeli terno…

Ker pri Elinorju vseskozi poudarjajo selfcare in well-being so zopet poskrbeli za izdelek, za katerega se zdi, da postaja hit poletja 2021.

Pri Elinorju je vsaka stvar premišljena in izjema ni niti ime. Imenuje se “Summer in a bottle” in težko si predstavljamo boljše ime za kaj takega! Gre za naraven in izjemno vlažilen body illuminator oziroma highlighter, s katerim dosežeš neizmeren sijaj in čudovito sijočo kožo. Z njim boš osvajala plažo v soncu ali restavracijo v večernih urah.

Na voljo je v ne samo 1, ampak kar 2 odtenkih!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E L I N O R (@elinorcosmetics)

Ustanoviteljica Karin Poravne o novem izdelku pravi: “Za Elinor imam res velike plane, ogromno idej in močno vizijo. Na trg želim lansirati najboljše produkte možno, ki združujejo negovalno kozmetiko in dekorativo, hkrati pa z vsakim Elinorjevim izdelkom poudarjam, kako pomembna je skrb zase in celoten selfcare, na vseh področjih življenja.

👉 Preberi še: Uauuuu! Ne boš verjela, kaj sedaj počne mojstrica ličenja Karin Poravne! 

S produktom Summer in a bottle želim izvabiti lepoto in žar vsake ženske, naj bo to na soncu na plaži, v večernih urah v baru, restavraciji ali v diskoteki. Vsaka lahko zažari! Sama uporabljam Elinor highlighter tudi na porokah, kjer ličim neveste in moje neveste še nikoli niso bile tako čudovite.

Uporabnice pravijo da ne zdržijo več brez, saj ima poleg TOP efekta na koži tudi vlažilen učinek.

Pri Elinorju pa pravijo, da se držijo svoje začrtane poti in bodo tudi v prihodnosti razvijali zanimive naravne prestižne izdelke in skrbeli za well being ter samozavest žensk.

Če si že preizkusila Elinor piling in olje, potem smo prepričani, da nam boš zaupala tudi pri nasvetu o nakupu highlighterja 😉

Odklikaj na www.elinorcosmetics.com, kjer lahko najdeš tudi njihov novi blog s super vsebino, ob nakupu pa ne pozabi na kodo COSMO10.

Pssst, tega popusta ne boš dobila nikjer drugje!