To je skrivnost močnih las in čvrstih nohtov

Že razmišljaš, kako boš spomladi popestrila svojo pričesko in lasem po suhih zimskih mesecih privoščila osvežitev? Se veseliš, da boš svoje nohte lahko kmalu okrasila z rožicami?

To je skrivnost močnih las in čvrstih nohtov (foto: shutterstock) shutterstock
24. 2. 2017 | Promocijsko sporočilo

Je na tvojem seznamu lepotilnih sredstev tudi KOLAGEN?

Ne dvomimo, da si kot prava Cosmo bejba za svoje lepotne atribute celo zimo vestno skrbela. Če kolagena še ni na seznamu lepotilnih pripomočkov, je pravi čas, da ga dodaš. Kozmetični izdelki nahranijo lase in nohte od zunaj, kolagen v obliki prehranskega dopolnila pa poskrbi, da so izdatno nahranjeni tudi iz notranjosti.
Saj veš, kolagen je najbolj zastopana beljakovina v našem telesu. Njegova količina z leti upada in kolagenska vlakna izgubljajo prožnost, zato lasje postajajo tanjši, nohti pa bolj krhki. Poskrbi, da bo imelo tvoje telo »na zalogi« dovolj kolagena in bo ohranilo mladostno lepoto.

Kolagen v prahu – prava oblika za viden rezultat. Naravno močni lasje in nohti bodo s Kolagenom v prahu postali tvoj zaščitni znak.

Cosmo nasveti, kako do vidnih rezultatov

  • Za nastajanje kolagena v telesu pojej veliko temnolistnate zelenjave, suhih sliv in drugega z vitaminom C bogatega sadja.
  • Če si želiš še bolj vidne rezultate izberi prehranska dopolnila s hidroliziranim kolagenom. Eno najbolj priljubljenih hranil za lase in nohte je Kolagen v prahu.
    Z rednim uživanjem Kolagena v prahu se izboljša struktura, videz in debelina las ter čvrstost nohtov.
  • Si kolagen v prahu že zmešala z jogurtom, kakavom, sokom, mlekom, čajem ali vodo? Le počakaj, da se dobro raztopi in popij.  To lahko postane tvoja nova zdrava razvada.


NAGRADNA IGRA: Na Facebook strani Cosmopolitan Slovenija poišči nagradno igro in z malo sreče bo Kolagen v prahu tvoj.