TO je poletni makeup, ki ga priporoča Gaja Prestor (+triki za popoln poletni videz)

Ali se je tudi tebi že zgodilo, da si na obraz nanesla puder, ki se ti je na vročem poletnem soncu povsem stopil, na tvojem obrazu pa so ostali madeži? Ali pa si imela podoben pripetljaj z razmazano maskaro in senčilom za veke? Zelo neprijetno in zato smo zate pripravili nekaj trikov in nasvetov za poletno ličenje, ki ti bodo pomagali, da boš kljub visokim temperaturam lahko še vedno ustvarila zelo obstojen in čudovit makeup in zasijala v poletni noči.

5. 7. 2019 | Promocijsko sporočilo

Dejstvo je, da kljub vročim dnevom ženske rade posegamo po ličilih in z njimi prekrijemo vse nepravilnosti. A prav hitro se lahko zgodi zgoraj opisan scenarij in tvoja ličila izginejo neznano kam. Tega je vajena tudi 18- letna Gaja Prestor, mlada pevka in znana slovenska vplivnica, ki se z neprijetnim potenjem sooča tudi pod vročimi odrskimi lučmi, zato se je naučila trikov, s katerimi ličila v ekstremnih pogojih ostanejo na mestu.

….in, UAU! Trike bo Gaja delila s teboj….! (+Gajin video tutorial 👇)

Kako torej ustvariš obstojen makeup, ki ti bo dobro služil tudi na vročem soncu? Poskusi pet nasvetov, ki jih pri poletnem ličenju upošteva tudi Gaja!

Nasvet št. 1: pred nanosom ličil najprej poskrbi za ustrezno zaščito kože

Zaščita pred soncem je pravzaprav nujna in za njo bo odlično poskrbela dm linija krem za sončenje sundance, ki poleg zaščite pred škodljivimi UVA in UVB žarki, s tehnologijo Cool & Fresh ogreti koži nudi občutek svežine in hlajenja, za piko na I pa krema, zaradi tehnologije SymDeo tudi med močnim potenjem ostane na svojem mestu. Krasno, kajneda?

Nasvet št. 2: za osnovo uporabi lahko podlago

»Ključna je dobra osnova, zato prisegam na kakovostne izdelke,” pravi Gaja in zato po vsakodnevni negi obraza, ličenje vedno začne s “primerjem” (bazo), ki ga na obraz nanese s prstnimi blazinicami, čopičem ali gobico. Gaja še posebej priporoča tekočo podlago trend IT UP Expert perfection Base. Razkriva pa tudi poseben trik, ki ga lahko tudi ti uporabiš ob koncu ličenja - sprej za fiksiranje ličil - Maybelline Lasting fix, ki bo poskrbel za mat učinek in to brez neželenega sijaja. UAU!

Nasvet št. 3: s pudrom nikakor ne pretiravaj

Tako je. Prav si prebrala. Nepravilnosti lahko prekriješ tudi s kakovostno BB kremo in korektorjem ter se izogneš tisti neprijetni situaciji, ko zaradi stopljenega pudra na tvojem obrazu ostanejo samo še madeži. Namesto pudra lahko spretno uporabiš tudi več kot odličen dm trend IT UP set za konturiranje. Z njimi boš lahko čudovito senčila, osvetlila in osvežila svoje oči, ličnice in obraz.

Nasvet št. 4: na obrvi in trepalnce vedno (ampak res vedno!) nanesi samo vodoodporna ličila

Z dm trend IT UP Waterdrop vodoodpornim črtalom za obrvi, ki ga uporablja tudi Gaja boš spretno poudarila svoje obrvi. Črtalo je izjemno dolgo obstojno, dobro prekrije, ima konico za natančen nanos in še krtačko za obrvi. Krasno! Dodaj še vodoodporno črtalo za oči in maskaro trend IT UP in tvoj videz bo naravnost popoln.

Nasvet št. 5: namesto glosa uporabi tekoče rdečilo ali mat šminko

Gajin zaščitni znak so njene ustnice, zato se še kako dobro zaveda, da je zanje treba uporabiti prava ličila. »Da se izognem lepljivemu videzu, namesto glosa raje uporabim mat in žametne šminke L'Oreal Les Macarons, Rouge signature ali raznobararvne tone rdečila za ustnice dm trend IT UP za svilnate, ultra mat ustnice z jasnim robom.«

Da pa ti ne bo ušel kakšen detajl poletnega ličenja, pa si moraš NUJNO (!) pogledati tudi video, v katerem ti bo Gaja pokazala prav vse trike in korake ličenja.