TO je podlaga, ki jo obožuje TikTok (sploh ne boš čutila, da jo nosiš!)

Ženske pri kozmetičnih izdelkih, tako negovalnih kot lepotilnih, zahtevamo več.  Ta izdelek bo izpolnil tvoje zahteve ...

TO je podlaga, ki jo obožuje TikTok (sploh ne boš čutila, da jo nosiš!) (foto: Profimedia) Profimedia
14. 1. 2022 | Promocijsko sporočilo

Ličenje v stilu 'no make-up make-up' je še vedno najbolj priljubljeno, saj si želimo naravnega videza popolne kože, brez da bi kdo opazil kanček ličil, hkrati pa bi radi koži zagtoovile ustrezno nego. 

Kaj, če ti povemo, da obstaja izdelek, ki je negovalen kot serum in prekriven kot tekoča podlaga?

Spoznaj L’Oréal Paris True Match Nude obarvani serum z 1% čiste mikromolekularne hialuronske kisline, nad katerim se navdušujejo tudi lepotne navdušenke s TikToka.

@malvinaisfan

@L’Oréal Paris True Match Nude💧Feels like a dream✨ #lorealtintedserum #lorealparis #lorealmakeup #truematch #paidprojectbylorealparis #malvinaisfan

♬ HOT HOT - Bree Runway

Popolna nude podlaga za popoln nude make-up

True Match Nude bo povzdignil tvoje ličenje na višjo raven. In rezultat njegove uporabe?

Naravno sijoč in brezhiben videz s svetlečimi mineralnimi pigmenti, ki takoj prekrijejo vse pomanjkljivosti, ne da bi obenem prikrili teksturo kože. Svež in sijoč videz je zdaj dosežen v trenutku, zahvaljujoč čistemu, lahkemu odtenku, ki ga ponuja ta inovativni hibridni izdelek. Na voljo je v treh odtenkih, ki se popolnoma prilagajajo različnim tonom kože.

Ličilo, ki v središče postavlja nego kože

Popolna polt se začne s popolno kombinacijo sestavin. V središču tega obarvanega seruma je najljubša sestavina za nego kože - 1% čista mikromolekularna hialuronska kislina. Supermoč hialuronske kisline? Sposobnost zagotavljanja vlaženja kože in sčasoma bolj gladkega videza.

True Match Nude Tinted Serum je zasnovan tako, da poudari sijaj kože, je prva tekoča podlaga L'Oréal Paris, ki so jo odobrili dermatologi*, ki so testirali formulo, sestavine in rezultate kliničnih testov, da bi potrdili dolgoročne rezultate na področju nege kože. Tudi formula seruma ni komedogena in primerna za občutljivo kožo, kar so pokazali testi pod dermatološkim nadzorom.

Za mnenje o tem inovativnem izdelku smo povprašali Val Garland, globalno umetnico ličenja L’Oreal Paris:

»Sodobni trend 'brez ličil' temelji na izboljšanju in ne prikrivanju, in ravno to doseže True Match Nude pri izpopolnjevanju tvoje polti: dobro navlažena, napolnjena koža v trenutku, medtem ko so majhne pomanjkljivosti prikrite. Moj nasvet za nanašanje? Odvrzi čopiče in uporabi prste! Preprosto pretresi stekleničko L’Oréal Paris True Match Nude Tonted Serum, da aktiviraš formulo, nato pa nanesi eno ali dve kapljici, kot bi serum. Obsedena sem s tem!"

Obarvan serum s klinično dokazanimi rezultati nege kože

True Match Nude obarvan serum je inovacija, ki zagotavlja tako prekrivnost kot impresivne rezultate v smislu izboljšanja kakovosti kože. Rezultati kozmetoklinične študije s strokovno oceno in meritvami pred in po šestih tednih uporabe so pokazali, da je bila koža bolj napeta in gladka.* Ženske so izboljšanje občutile še hitreje! Po samo 21 dneh se je večina žensk strinjala, da se je njihova kakovost kože na splošno izboljšala, pri čemer se jih je 84,5 % strinjalo, da je njihova koža videti bolj gladka in bolj uglajena, medtem ko je 83,5 % žensk ugotovilo, da je njihova koža videti čistejša**.

Dobrodošli v novo dobo, kjer se prepletata nega kože in ličila!

»Naš prvi obarvan serum s hialuronsko kislino se uspešno sooča z izzivom nege kože, saj deluje na povrhnjico in daje koži mladosten videz. Prvič smo združili visoko koncentracijo čiste hialuronske kisline in tekoče podlage, da smo ustvarili lahkotno in svilnato formulo ličila. Mikro-hialuronska kislina, pridobljena z biotehnologijo, je bila izbrana zaradi dokazane sposobnosti prodiranja globoko v povrhnjico in odlične sposobnosti zadrževanja vlage. Rezultati, ki jih je mogoče takoj videti in izmeriti, trajajo dolgo po odstranitvi ličil ob koncu dneva." - Elisabeth Bouhadana, Globalna znanstvena direktorica L’Oréal Paris International

*Kozmetološka študija 42 žensk, starih od 20 do 60 let, ki so redno uporabljale tekočo podlago z rahlo do srednje prekrivnim slojem, vse leto. Vključeni so bili vsi tipi kože, razen zelo suhe in zelo mastne. Izdelek smo uporabljali vsak dan šest tednov. Strokovna ocena je bila opravljena na čisti koži po odstranitvi ličil v T0 in T6 tednih.
**Študija samoocenjevanja z ženskami, starimi od 20 do 50 let, ki so zdravilo uporabljale 21 dni. Zastopane so bile vse narodnosti – fototipi I do VI in vsi tipi kože, razen zelo suhe, zelo mastne, zelo občutljive ali problematične kože.