Horoskop: TO je piercing, ki je pisan na kožo tvojemu znamenju!

Iz tujine tokrat prihajajo nove teorije, ki namigujejo na to, da bi se za piercing morala odločati na podlagi astrološkega znamenja. Preveri katerega bi morala izbrati ti!

Horoskop: TO je piercing, ki je pisan na kožo tvojemu znamenju! (foto: Profimedia) Profimedia
31. 10. 2017

Ovnica

Zate je uhan v jeziku, saj se ne oziraš na besede drugih! Uhan v jeziku se s tvojo osebnostjo poveže v spontanosti in navdušenju ter je potrdilo tvojega mota, da ne poslušaš nikogar drugega, kot samo sebe!

Bikica

Astrologi tvojemu znamenju pripisujejo izbiro obročka v zgornjem delu ušesa. Tako kot ti namreč odraža preprostost in eleganco in verjame v načelo, da je manj več.

 

Inspiratie! Titanium piercing met zilver sterretje ★ Diameter 8mm - dikte 1,2mm☽ €9,95☽

A post shared by Jewels by Moon ☾ (@jewelsbymoon) on

Dvojčica

Ker se ne odločaš tako hitro, bomo tvojo izbiro olajšali z namigom o obročku v središču tvojega ušesa, za katerega sta potrebni dve luknji. To je kot nalašč za tvojo neodločno naravo, saj se lahko v enem dnevu odločiš za en uhanček, ki gre v obe luknji, spet drugi dan pa vanje vstaviš dva različna obročka. Priročno, kajne?

Rakica

Si kdaj razmišljala, da bi si z obročkom okrasila nos? Astrologi pravijo, da se ta točka sklada s tvojo lastnostjo, da vse dobro premisliš. Nosiš lahko kovinski obroček, droben diamantek ali majceno pikico ... in tako lahko čisto vsaki dan izbereš drugo možnost.

Levinja

Tvoja divja narava naj si privošči tudi pri 'pirsingih', saj so tvojemu znamenju astrologi pripisali obroček v bradavički. Ta naj bi bil slavnica tvoji edinstvenosti in 'kršenju' pravil simetrije

Škorpijonka

Misel na to, da lahko svoj telesni dodatek skriješ, ko ga želiš namiguje na dejstvo, da je obroček v popku kot nalašč zate. Tistim malce pogumnejšim škorpijonkam pa so astrologi pripisali še 'pirsing' v obeh bradavičkah. V svetu znanih in prepoznavnih so se za takšne telesne dodatke med drugim odločili še Lenny Kravitz, Amber Rose, Rihanna, Nicole Richie in mnogi drugi.

 

Which kind of piercing is your favorite?

A post shared by Piercings (@pircinginspiration) on

Tehtnica

Za takšne divje po duši se ne prileže nič drugega, kot slavni septum. Ta je že pred časom postal priljubljen med številnimi Instagramerkami in glej ga zlomka, na kožo je pisan prav tebi!

V svetu znanih in prepoznavnih si ga je omislila tudi Bella Thorne.

 

Take me painting and I'm happy as a clam

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Strelka

Misli so pri tebi razdeljene. Nekateri pravijo da je tvojemu značaju na kožo pisan obroček v popku, spet drugi bi s kovinskimi uhančki okrasili področje okrog ključnice.

Kozoroginja

Uhanček v hrustancu sredi ušesa naj bi nakazoval na tvojo nagnjenost k sledenju trendom in sloga, obrenem pa tudi odgovornosti, zaradi katere vedno želiš dokončati stvari, ki si se jih lotila.

Ribi

Tvojemu širokemu nasmehu se ne poda nič drugega kot 'pirsing', ki nosi ime 'nasmeh'

Vodnarka

Tudi pri tebi so misli astrologov deljene, obe pa kar kričita seksi! Prvi se namreč nagibajo k temu, da se tvoja pisana osebnost do potankosti ujema z obročkom tam spodaj, spet drugi pa tvoje znamenje vidijo z uhančkom na ustnici.

Se z njim še spomniš Kim Kardashian?

Devica

Zvesta ostajaš tradiciji, saj ti astrologi napovedujejo uhane na ušesnih mečicah. To naj bi nakazovalo na 'praktični' del tvoje narave, ki se odlično poklopi z možnostjo kombiniranja različnih vrst uhanov za različne prižnosti. 

Pripravila: Kaja Milanič
Foto: Unsplash Pete Bellis, Brooke Cagle, Matheus Ferro, Instagram Aesthetic Zaddys, Instagram PiercingsWorks, BELLA, Katie, Jewels by MOON, piercinginspiration

Preberi še: Alja Krušič (Slovenija ima talent) sporočila sijajno novico! in To so najbolj drzne Halloween maske znanih Slovenk

Priporočamo tudi: "The Biggest Loser Slovenija - tako se NE dela!" so zgroženi na Fakulteti za šport