TO je najbolj seksi pričeska ta hip (in mi smo zaljubljeni!)

Začelo se je, ko jo je k življenju obudila Karlie Kloss, stopnjevalo z Gisele Bündchen, zdaj pa je že pričeska že prava stalnica vseh vrhunskih modelov. In v to poletje boš z njo zagotovo vstopila tudi ti!

TO je najbolj seksi pričeska ta hip (in mi smo zaljubljeni!) (foto: Profimedia) Profimedia
8. 5. 2018

In če je ljubezen v zraku, je ta pričeska naravnost na Instagramu, saj je prav tam Karlie Kloss k življenju obudila seksi kodre 90-ih.

Bujne pričeske, široki kodri in svetli odtenki las so namreč nazaj, in to prav v takšni obliki, kot se spominjamo Claudie Schiffer in Pamele Anderson.

Kot vsak trend pa tudi ta prihaja z rahlim preobratom. Letošnje pričeske so namreč vse prej kot dodelane lasne mojstrovine (mimogrede, se še spomnite razmršenih 'figic' Chanelove modne revije?), in kot pravi ameriški strokovnjak Harry Josh, je skrivnost v tem, da lasnih navijalk ne pustiš na laseh predolgo. Tisti dnevi (ali leta), ko so navijalke na lase ostale celo noč, so torej mimo.

In kako si doma narediš popolne poletne kodre? Tako!

Navijalke na lase namesti, ko so še mokri in jih malce osuši s sušilnikom za lase. Josh prav tako dodaja, da pri tem uporabi le velike in srednje velikosti navijalk, ter NIKOLI majhnih (no, vsaj če želiš seksi izgled velikih kodrov 90-ih).

Navijalke na laseh pusti približno 30 minut, kodre pa nato spni z lasnicami ter jih pusti, da se popolnoma posušijo.

Lase zdaj 'razčeši' s prsti, dodatno pa jih lahko utrdiš tudi z lakom za lase.

Če si navodilom natančno sledila, naj bi kodri obdržali svojo obliko preko celega dne, lasni strokovnjak Harry Josh pa obljublja tudi, da je tovrstna pričeska kot nalašč za nove pomladno poletne romance.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Teja Perjet ganila z ljubezensko izpovedjo svojemu Janiju (Cool Fotr)! Poglej, kaj mu je napisala

Priporočamo tudi: Kakšni so tvoji lasje glede na tvoj astrološki znak? (+ kako zgleda tvoj obisk frizerja)