TO je najbolj prodajani lepotni izdelek na Amazonu, ki poškodovane lase popravi V HIPU!

Dekleta kupujejo po štiri ali pet stekleničk tega 👇🏼 izdelka, samo zato, da jim ga nikoli ne bi zmanjkalo!

TO je najbolj prodajani lepotni izdelek na Amazonu, ki poškodovane lase popravi V HIPU! (foto: Profimedia) Profimedia
28. 4. 2019

Vse smo na lovu za izdelkom, ki nam bo končno in enkrat za vselej pomagal pri želenemu stanju naših las, a smo se, roko na srce, tudi vse že sprijaznile s slabimi "lasnimi" dnevi, ko jih preprosto spnemo v figo na vrh glave in gremo samozavestno v svet.

Zdaj pa so dekleta na Amazonu odkrila produkt, ki naj bi spremenil celotno igro. In PAZI TO deloval naj bi na vseh vrstah las. Preden nam nehaš verjeti - tudi cena je zelo prijazna kupcu.

Serum za lase The HerStyler Hair Repair Serum je videti zanesljivo: stekleničko iz matiranega stekla in pumpico v rožnato zlati barvi krasi enostaven napis Hair Serum. Produkt pa na spletni strani Amazon stane le 10 evrov.

Svojega lahko kupiš TUKAJ.

Kljub preprosti embalaži kupci prisegajo, da je serum rešil njihove lase. V zadnjih nekaj dneh je prodaja poskočila za 132,000 %. S tem je serum postal najbolj prodajal lepotni izdelek na Amazonu in s prestola vrgel tudi kultno zdravilno glino Aztec Secret’s Indian Healing Clay ter rožno vodico Thayer’s Rose Petal Witch Hazel.

Serum sestavlja zgolj osem sestavin, med drugim arganovo olje, aloe vera in vitamin E. Serum je namenjen vsem tipom las in rešuje vrsto težav.

Gladi štrleče majhne laske, kroti lase, bogati suhe lase in uničene pramene, vrača sijaj, razvozla vozle in zdravi razcepljene konice.

Več kot 2000 uporabnikov je na strani pustilo 5-zvezdične komentarje in zapisalo, da je serum spremenil njihovo lepotno rutino. Če nam ne verjameš, sama preberi komentarje. Upamo, da si našla odgovor na svoja vprašanja.

Fotografije: Promocijsko gradivo, Profimedia

Preberi še: PREJ in POTEM: Znane Slovenke so testirale serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash

Priporočamo tudi: "Pogrešam svojo breskrbnost in lahkomiselnost" (iskreno o anksioznosti in paničnih napadih)