NOVE maske za obraz so svet navdušile zaradi ene stvari, in to je ...

Maska spreminja pravila igre kozmetične industrije, zanjo pa ne boš odštela nič več kot 18 evrov.

NOVE maske za obraz so svet navdušile zaradi ene stvari, in to je ... (foto: Profimedia) Profimedia
21. 3. 2019

Našli smo nekaj čisto svežega zate. Kozmetično linijo sester iz Latvije, ki živita v New Yorku. Vplivnici Diana in Simona Kubasova sta v sodelovanju z dermatologom ustvarili linijo mask v lističu z vse ženske, ki preprosto nimajo časa, da bi se vsak dan namazale s petnajstimi različnimi 'žavbami'.

Sestavine v maski naj bi delovale v zgolj petih minutah. Ja, med tem si lahko umiješ zobe in skočiš na wc.

Maske osvetljujejo, hidrirajo in detoksificirajo kožo. So veganske in niso testirane na živalih, narejene v ZDA (in ne v rokah otrok v Aziji) in vsebujejo veliko koncentracijo učinkovitih sestavin, ki ciljajo k uresničevanju vseh tvojih lepotnih potreb.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FastBeautyCo (@fastbeautyco) on

Poleg vsega pa so maske tako zelo lepe, da jih lahko pod oči naneseš kar med vožnjo v avtu ali v njej na balkonu spiješ svoj jutranji čaj. Če ne drugega so popolno nadomestilo Instagram filtra.

"Podjetje Fast Beauty Company se osredotoča na časovni prihranek, učinkovitost, naravne sestavine in visoke koncentracije," pravita sestri. Cene v liniji ne presegajo 18ih evrov, posamezne maske pa si na Amazonu lahko privoščiš že za slabe 4 evre.

Maska za problematično kožo           Hranilna maska                       Vlažilna maska

   4 eur, kupiš tukaj                8,8 eur, kupiš tukaj ____ _4,4 eur, kupiš tukaj

Podjetje je ta mesec predstavilo prve tri linije. Kolekcija Dive In! je prepojena z hialuronsko kislino, ki izjemno hidrira tvojo kožo. Kolekcija Drink Up je polna antioksidantov, kot je hibiskus in izvlečki argana, ki hranijo kožo. Linija Charity je bazirana na oglju in bo tvoje pore očistila do globin, lotila pa se bo tudi aken.

Med ostalimi izdelki linije lahko izbiraš TUKAJ.

Posamezne kolekcije sestavljajo tudi micelarni robčki, ki bodo učinkovito odstranili ličila pred nanosom mask. Saj veš, če boš masko uporabila, ko ne boš mogla do kopalnice.

Fotografije: Instagram, Promocijsko gradivo

Preberi še: Jeeeeej! TA april bomo zagotovo nosili TE škornje Meghan Markle (na voljo tudi pri nas!)

Priporočamo tudi: Ko boš prebrala tole, plastičnega obročka na novih uhanih NIKOLI več ne boš vrgla  v smeti