TO je krema proti staranju, ki jo priporočajo tudi dermatologi

Ta inovacija v svetu kozmetike, ki se lahko kosa z najnovejšimi trendi neinvazivnih estetskih posegov, nosi vso podporo dermatologov in estetov, ki stojijo za blagovno znamko Vichy. Preveri, kaj ti razkrivajo o njenem delovanju proti staranju

TO je krema proti staranju, ki jo priporočajo tudi dermatologi (foto: SHUTTERSTOCK) SHUTTERSTOCK
14. 2. 2020 | Promocijsko sporočilo

Dermatologi pravijo: odzovi se pravi čas!

Strokovnjaki za kožo se strinjajo, da je za kožo treba začeti skrbeti že v svojih dvajsetih. Če začneš dovolj zgodaj, ti bodo dobre navade, povezane z ustreznim načinom življenja, prešle v kri: koža bo ves čas navlažena, saj boš zaužila dovolj vode na dan, redno gibanje na svežem zraku ji bo izdatno koristilo, prav tako kot tudi osemurni kakovostni spanec na noč.

V tridesetih letih se začnejo pojavljati drobne linije in barva kože postane neenakomerna. Čas je, da začneš uporabljati izdelke, ciljno namenjene boju proti pospešenemu staranju. V prehrano je treba vključevati živila, bogata z antioksidanti, kot so ohrovt, robidnice in kivi, ter tista, ki so polna vitamina C in maščobnih kislin omega 3, ki spodbujajo proizvodnjo kolagena. 

V štiridesetih se gube in starostne pege že pojavijo, zato bo tvoj cilj poenotiti pigmentacijo in čim bolj povečati raven kolagena. Zaradi izgubljanja kolagena koža namreč postaja suha in upadla, pojavijo se gube, izgublja se njen sijaj. Tega si seveda ne želiš, zato izberi možnost takojšnjega ukrepanja. ⇓

Dermatologi razkrivajo formulo: čudežna voda + moč peptidov!

Laboratoriji Vichy se lahko pohvalijo že z zelo dolgo tradicijo raziskovanja procesov staranja in izdelki, ki temeljijo na vsem tem znanju in izkušnjah. Vsi pa so zasnovani na moči mineralizirane termalne vode Vichy, ki izvira v Franciji in se na svoji tisočletni poti, ki sega do globine 4000 metrov, obogati s 15 minerali in mineralnimi hranljivimi snovmi, potrebnimi za lepoto kože. To je glavna aktivna sestavina v tretmajih za nego kože, ki so jih razvili in potrdili strokovnjaki za preoblikovanje, ponovno vzpostavitev ravnovesja in obnovo kože

Terapevtske lastnosti te dragocene vode pa so v izdelku Liftactiv Collagen Specialist združene s peptidi, ki so najnovejše odkritje v svetu lepote, saj so jih dermatologi spoznali za revolucionarno sestavino proti staranju.

Gre za kratke verige aminokislin, znane po sposobnosti ponovnega zagona proizvodnje kolagena, s tem pa tudi upočasnitvi staranja. Med najučinkovitejše peptide, ki se uporabljajo v izdelkih za nego kože, spadajo peptidi iz graha.

Ko se mineralizirana termalna voda Vichy v izdelku Liftactiv Collagen Specialist torej združi s peptidi in vitaminom Cg, dokazano učinkovito preprečuje nastanek znakov izgube kolagena na koži. Ob redni uporabi ta dnevna nega kože vidno zmanjša gube, preoblikuje konture obraza in zmanjša tudi vidnost pigmentnih madežev.

Super rezultati: Klinični rezultati testiranja izdelka so pokazali, da se že po štirih urah tonus kože izboljša za 52 odstotkov, po 4 tednih je na obrazu za kar 16 odstotkov manj gub, po osmih tednih pa je gub manj za kar 24 odstotkov. Liftactiv Collagen Specialist zmanjša tudi povešenost kože in pigmentacijo.

Izbira izdelkov za nego kože s peptidi, kot sta Liftactiv Collagen Specialist in Liftactiv Collagen Specialist SPF 25, ki vsebuje še širok spekter UVA- in UVB-zaščite, je po mnenju Vichyjevih strokovnjakov tvoja naložba v mladostnost in lepoto kože. 

Svojo nego Liftactiv Collagen Specialist najdeš TU, Liftactiv Collagen Specialist SPF 25 pa TU.