To je čudežni SERUM, ki v eni minuti IZBRIŠE gube

Serum Glow & Go™ naj bi poskrbel, da boš v eni sami minuti videti 10 let mlajša. Če dvomiš, preizkusi.

 

To je čudežni SERUM, ki v eni minuti IZBRIŠE gube (foto: PROMO) PROMO
15. 12. 2021 | Promocijsko sporočilo

Instant serum za dvig obraza Glow & Go™ poskrbi za vidne rezultate že takoj po nanosu – po 60 sekundah manjše gube popolnoma izginejo, večje pa se občutno zmanjšajo, zato je koža na obrazu videti kar 10 let mlajša. Rezultat traja od 8 do 12 ur, kar je dovolj, da ta serum čez dan uporabiš kot osnovo za ličila, saj bo to bo dodatno okrepilo učinke.

Laboratorij Glow & Go iz Italije je razvil aktivno elastično formulo s takojšnjim učinkom zategovanja kože, z inovativno kombinacijo naravnih peptidov in sestavin, ki kožo naredijo očitno mlajšo, napeto in sijočo. Vse sestavine seruma so popolnoma varne in nimajo stranskih učinkov. Sliši se skoraj neresnično, kajne?

Instant serum za lifting obraza Glow & Go ima začasne učinke, podobne pudru, vendar v nasprotju s pudrom, ki nepravilnosti prekrije, te začasno popravi.


Kako deluje?

Ko se staramo, koža izgublja elastičnost, posledično pa nastanejo gube, ki se pojavljajo predvsem v predelu čela in okoli oči. Instant serum Glow & Go deluje takoj tako, da zategne gube in zmanjša njihovo vidnost, saj koži daje izgubljeno elastičnost, zato se ta vrne v svoj prvotni naravni položaj.

Zahvaljujoč naravnim aktivnim sestavinam seruma, struktura kože postane čvrsta, napeta in gladka, po 8 do 12 urah pa serum začne izgubljati svojo moč in elastičnost se začne spet zmanjševati, gube se vrnejo. Zato je priporočljivo, da ga uporabljaš skupaj s kremo Glow & Go CREAM, saj ta kombinacija poskrbi za dolgoročne rezultate.

Serum v kombinaciji s kremo koži povrne tonus in jo naredi svilnato, regenerira in osveži, posledično pa je koža takoj po nanosu videti čvrstejša in mehkejša.

Kako ga uporabljaš?

Serum Glow & Go se nanese na predhodno očiščen obraz. Kožo je treba očistiti s posebnim ionizatorjem Glow & Go™ Instant Skin Care, čistilcem za pripravo na delovanje aktivnih sestavin seruma. Serum se nato nanese v zelo majhni količini, tako da ga lahko v 30-mililitrski embalaži uporabljaš kar do dva meseca.

Po nanosu seruma je treba kožo hitro posušiti, to najbolje narediš kar s pahljačo. 10 minut po nanosu seruma pa se priporoča nanos kreme za takojšnjo nego kože Glow & Go™ za trajne učinke proti staranju. 

Kje ga kupiš?

Instant serum Glow & Go je na voljo tudi v Sloveniji, in sicer ga lahko naročiš na telefonski številki 070 922 722, in to po akcijski praznični ceni.

Cena seruma (30 ml, kar je dovolj za dva do tri mesece) je 99 evrov, toda trenutno je njegova cena praznična, zato ga lahko naročiš za samo 69,90 evra z brezplačno dostavo.

Priporočamo ti tudi darilni komplet za takojšnjo nego kože Glow & Go™ SERUM + KREMA za samo 119 evrov (redna cena 165 evrov).