To je barva las, s katero boš leta 2017 najbolj v trendu (po mnenju strokovnjakov)

Kljub temu, da leto 2016 v marsikaterem pogledu ni bilo najboljše, za lase in lasne trende tega ne bi mogli trditi. V modi je bilo vse, od dolgih do kratkih pričesk, različnih barv, še vedno pa se je slavila posameznikova individualnost, naravna lepota in styling las. Te zanima, kaj je za nas, na tem področju pripravilo leto 2017?

To je barva las, s katero boš leta 2017 najbolj v trendu (po mnenju strokovnjakov) (foto: Profimedia) Profimedia
14. 1. 2017

Po mnenju lasne strokovnjakinje iz Los Angelesa, Tanye Ramirez, bodo v trendu spet različne pričeske, dolžine las in barve, s katerimi se bomo lahko igrali, a največji trend bo po njenem mnenju ledeno srebrno-bela barva las.

Gre za odtenek, s katerim se lahko igraš na zelo različne načine in kljub temu, da gre za zelo specifično barvo, je znotraj nje veliko različnih odtenkov, od bolj toplih do hladnih in s tem bolj drznih.

Že proti koncu leta smo opazili, da je nad to barvo navdušenih kar nekaj zvezdnic, od igralke Michelle Williams, ki odlično nosi novo barvo las na svojo kratko pričesko, do Jennifer Lawrence, ki je svoj dolgi bob popestrila z ledeno blond odtenkom in tudi Taylor Swift, ki se je nad barvo leta 2017 kot prava modno-lepotna ikona navduševala že v sredini leta 2016.

Leto 2017 bo prav tako v slavljenju posameznika in njegove naravne barve in teksture las. To bo še posebno prišlo prav kodrolaskam, saj bodo v trendu velike in voluminozne pričeske. Kitke in spleteni lasje bodo še vedno zavzemali močno lepotno pozicijo, prav tako pa bo v trendu ostal trend barvanja balayage.

Kar se tiče dolžine las, bodo bobi in dolgi bobi še vedno zelo v ospredju, hit pa bo tudi srednja dolžina las, ki se jo da še vedno zelo enostavno stilirati in pridobiti dober volumen.

Za karkoli se boš v letu 2017 že odločila, ne pozabi, da mora tvoja barva las in frizura še vedno odražati tebe in ne nekoga drugega, ki ga občuduješ.

Pred velikimi spremembami se dobro posvetuj s svojim frizerjem, saj ta najbolje pozna tvoj las in ve, česa je sposoben sprejeti in česa ne.

Pripravila: Tjaša Kokalj Jerala

PREBERI ŠE: Kako lahko v 1 tednu lahko izgubiš kar 4,5 kg in poglej kar malce bizano lepotno novost -  sesalec, ki izsesa mozolje in ogrce!