To je 5 lepotnih trendov, ki jih bomo oboževali letošnjo zimo (popolni so za praznike!)

Zaljubila se boš v trend št. 2!

To je 5 lepotnih trendov, ki jih bomo oboževali letošnjo zimo (popolni so za praznike!) (foto: Instagram/aniamilczarczyk) Instagram/aniamilczarczyk
22. 11. 2021

Vse te lepotne izdelke (in še veliko drugih favoritov) najdeš na Notino, kjer akcije za Črni petek trajajo kar cel teden - od ponedeljka, 22. novembra pa do nedelje, 28. novembra 2021.

#1 Sijoče

Tvoj BFF duet od novembra pa do aprila (saj veš, takrat ko so koža in ustnice najbolj izsušene) naj bosta osvetljevalec in balzam za ustnice. A namesto obilice bleščic letos izberi vlažilen tekoč osvetljevalec, s katerim bo tvoja koža videti zdrava in sijoča.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Phillips (@maryphillips)

#2 Vinsko rdeče

Zimski seznam ličil ne bi bil pravi, če nanj ne bi umestile rdeče šminke. A naj bo zima 2021 malce drugačna - eksperimentiraj s satenastimi šminkami in kremastimi svinčniki v različnih odtenkih temno rdeče, ki bodo ustnicam dodali piko na i in jih optično povečali.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KELSEY DEENIHAN FISHER (@kdeenihan)

#3 Bleščeče

Prazniki = bleščice. Zakaj jih ne bi dodala tudi v svojo lepotno torbico? Uporabi jih v obliki senčila, svinčnika za oči ali pa pigmentirane bleščice nanesi v obliki eyelinerja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vincent Oquendo (@makeupvincent)

#4 Monokromatsko

Če ti bleščice ne ustrezajo ali pa bi rada med prazničnimi dnevi kakšen dan naredila spremembo, izberi nežna, nevtralna in monokromatska ličila. Nude šminka in zemeljski toni senčil lahko izgledajo še bolj glamurozno kot gora bleščic.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lanacondor

#5 Metalično

Letošnjo zimo bo smokey eye v znamenju metaličnih senčil. Si upaš uporabiti zeleno, vijolično ali modro barvo? Vse, kar potrebuješ, je pisana paleta, svinčnik za oči in čopič za zabrisovanje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @aniamilczarczyk