To dekle je razkrilo, kako se je znebilo ogrcev ZA VEDNO!

Za mesec dni je ta način postavila na preizkus, rezultat pa je NOOOOOOOR!

To dekle je razkrilo, kako se je znebilo ogrcev ZA VEDNO! (foto: yoofka // reddit.com) yoofka // reddit.com
14. 12. 2017

Če si tudi ti že stestirala večino napotkov iz Youtuba in se svojega nosu lotila celo z zobno nitko (ja, tudi to naj bi bil en od načinov), potem je tale članek namenjen prav tvoji zvedavi naravi. 

Pa še nekaj je ... neznanka, z uporabniškim imenom yoofka, ki je na spletni strani Redit delila svoj napotek zagotavlja, da ti lahko po tem 'tretmaju' resnično uspe ogrcem pomagati v slovo. In to za vedno!

Že, že ... ampak, kako začeti?

Yoofka svojo večerno lepotno rutino začne s čistilnim oljem, s katerim iz obraza odstrani vse morebitne ostanke ličil in umazanije. In ker olje 'topi' olje, naj bi na ta način že začela z odstranjevanjem umazanije in maščobe iz svojih por.

Nadaljevati moraš z nežnim pilingom, ki bo dokončno odstranil vse umazanije, ki si jih z oljem poskušala odstraniti iz obraza, nato pa še s čistilnim milom za obraz. 

Yoofka svojo rutino nadaljuje z nanosom gela za problematične dele kože, nato pa še obrazne kreme za občutljivo kožo.

Tonik si do zdaj (verjetno) vedno uporabljala narobe!

Čeprav tonik zdaj verjetno uporabljaš v drugačnem vrstnem redu, yoofka svetuje da ga na kožo naneseš za kremo, saj naj bi takšen vrstni red kožo naredil še bolj mehko in sijočo.

Prav ti zadnji koraki naj bi na njeni koži pustili najlepše rezultate, zato se tudi na uredništvu v nizkem štartu pripravljamo na korenito spremembo naših lepotnih rutin. 

No, vsaj kar se ogrcev tiče!

Fotografije: reddit.com

Preberi še: Najbolj drzne lepotne spremembe znanih Slovenk v 2017!

Priporočamo tudi: Kako preprečiti, da bi moški varal?