To bodo 3 najbolj modne pričeske leta 2017

O tem, katera barva bo v letu 2017 najbolj vroča, smo že pisali, sedaj pa je Cosmo zate še preveril, katere frizure bodo v novem letu najbolj popularne in s katerimi ne boš zgrešila.

To bodo 3 najbolj modne pričeske leta 2017 (foto: Profimedia) Profimedia
27. 1. 2017

Leto 2017 bo vsekakor v znamenju naravnega videza, rahlo razmršen videz las je trend, ki pristaja vsem dolžinam las in različnim pričeskam.

A katere 3 frizure so postavljene v ospredje in so že zavzele glavne pozicije pri zveznicah svetovnega kova?

Za najbolj vročo frizura leta 2017 lahko kar takoj razglasimo podaljšek lanskoletnega hita - daljšega paža ali loba

Prerasel, razmršen lob, imenovali ga bomo shag, je bob videti, kot da je prerasel svojo dolžino in da ste preprosto pozabili oditi k frizerki na striženje.

Z dolžino las do ramen in daljšim frufrujem, ki se sredi čela razdeli, ta neobičajen lob izgled nekoliko neurejeno, divje in drzno in naredi vsak videz veliko bolj šik s kančkom rokerskega pridiha v stilu 70-ih.

Nedavno si je to trendi, stopničasto frizuro omislila tudi mlada igralka Chloë Grace Moretz, sicer pa je to že leta prepoznavna frizura modne ikone Alexe Chung.

70. leta so nazaj in pozdravljena novodobna Cher! Zelo dolgi lasje kot iz hipijevskih 70-ih let so pravi modni hit. Njihov zaščitni znak: svilnato gladki, sijoči in neskončno dolgi lasje.

Leto 2017 bo v veliki meri dajalo poudarek naravni strukturi las in naravnemu videzu. Zato bodo v trendu nežni, razmršeni kodri

Kot nekakšni razmršeni valovi, ki nam jih poleti oblikujeta slana morska voda, sonce in poletna sapica.

Takšen stil pričeske pristoji skoraj vsaki dolžini, od zelo dolgih las, do srednjih dolžin in tudi do dolgega paža.

Pripravila: Tjaša Kokalj Jerala

PREBERI ŠE: Hodiš spat z mokrimi lasmi? Tole moraš nujno vedeti! ali pa Tako tvoja odvisnost od kave dejansko koristi tvojemu telesu!