To Amanda Seyfried za svojo lepoto naredi vsak dan!

Zvezda komedije Mamma Mia, katere drugi del je že v nastajanju, je znana po svojem izklesanem teleščku, lepi koži in vedno urejenih laseh. To so njeni najmočnejši aduti. Preveri, kakšni so triki Amande Seyfried in kako punca skrbi za svojo lepoto vsak dan.

To Amanda Seyfried za svojo lepoto naredi vsak dan! (foto: Profimedia) Profimedia
9. 9. 2017

1. Njen pristop k lepoti

V dnevu Amanda porabi za lepoto 2 minuti zjutraj, 2 minuti pred spanjem in 5 minut, če se ob večerih odpravi ven. Zagovarja, da je manj več. In se tega tudi zvesto drži. Na manikiro ne daje velikega pomena. Vsake tri tedne si povoska noge in to je zanjo dovolj.

2. Trik za zdrave lase

Las si ni nikoli barvala. In trudi se, da jih pere čim redkeje. V veliki meri uporablja suhi šampon.

3. Lepotna skrivnost za večerne izhode

Pravi, da je to na vsak način videz zadimljenih oči. Rada optično povečuje svoj pogled. Za ta videz uporabi senčilo in maskaro ter podlago, s katero zakrije rdečico. Pravi, da ima zelo občutljivo kožo.

4. Parfum, ki ga uporablja vsak dan

Obsedena je z vonjem sivke. Olje sivke uporablja za pomirjanje. Vsak večer ga nanese na teme glave in zapestje ter se z vonjem sprošča.

5. Njen najljubši vonj?

Ob njeni mamici. Njena mati ne uporablja nobenih parfumov, samo diši po mami. To so njeni lasje, to je ona. Ona diši po domu.

6. Njen najljubši vonj na moškem?

Old Spice. Tako moško diši in tako sveže.

7. Kako vsak dan skrbi za nego svoje kože?

Obraz opere z nežno čistilno peno. Zelo je marljiva, tako da hiše nikoli ne zapusti brez čiščenja obraza. Nato uporabi toner in kremo z zaščitnim faktorjem (zelo pomembno!).

8. Naj lepotni moment?

Tik preden leže v posteljo, potem ko si umije obraz, nanj nanese vse svoje kreme in olje sivke. Potem se počuti čisto in dobro diši, pripravljena je na spanje.

9. Trik za spočit videz

Nanos maskare spremeni celoten obraz. »Če nimam časa za popoln makeup, na trepalnice nanesem maskaro v črni barvi in … to je to,« pravi Amanda.

Vir: Glamour.com

Preberi še: Kako po koncu dopusta čim dlje časa ohraniti zagorelo polt?

Priporočamo tudi: 5 nenavadnih stvari, ki se zgodijo, če lasišču privoščiš TO 'simpl' masažo