Bi rada postala usodna zapeljivka? Tu je recept ...

Saj veš, da si lahko usodna zapeljivka, če le hočeš? Seveda moraš biti za to vsaj malo drzna in predrzna, da stopiš iz sive cone, vzbudiš pozornost in sprožiš močne vibracije! 

Bi rada postala usodna zapeljivka? Tu je recept ... (foto: shutterstock) shutterstock
16. 10. 2018 | Promocijsko sporočilo

Kaj je zate drznost?

a) prva poljubiti fanta

b) skočiti s padalom

c) vpadljivo se obleči in naličiti 

Po Slovarju slovenskega knjižnega jezika je drzen tisti, ki si upa storiti kaj kljub nevarnosti. No, verjetno ne bo ravno nevarno, če skočiš s padalom niti če poljubiš fanta, a če se naličiš drzno, mogoče celo predrzno, bi z lahkoto kdo pripomnil, da bi morala s seboj nositi orožni list. Zaradi skrajno zapeljivega videza je tako početje lahko nevarno − za druge.

Šalo na stran, gotovo pa se strinjaš z nami, da se z ličili lahko preleviš v nevarno privlačno, usodno zapeljivko, kajti barve, črte, senčenje in bleščice na tvojem obrazu ustvarjajo prave male čudeže. To jesen naj bo ličenje presežno, vpadljivo, bogato! Naj vzbudi pozornost in sproži močne vibracije!

Tvoj jesenski THE LOOK

Vse, kar potrebuješ za svoj (pre)drzni THE LOOK, se lahko skriva v novi generaciji ličil 183 DAYS by trend IT UP. To je odštekana, pogumna in drzna kolekcija izdelkov, vedno v koraku z modnimi zapovedmi. Trendna ličila ponujajo več bleščic, več vonjev, več barv in več zabave. Pozor: tvoj Instagram bo razneslo od všečkov! In še enkrat pozor: izdelki so neponovljivi! V izbranih prodajalnah dm bodo ekskluzivno na voljo le 183 dni, nato se bodo ličila zamenjala vzporedno z novimi trendi.

Mlajša sestra znamke trend IT UP

183 DAYS je mlajša sestra znamke trend IT UP s pestro izbiro kakovostnih dm izdelkov, ki so bili razviti v sodelovanju z vodilnimi strokovnjaki na področju kozmetike.

Znamka nove generacije preseneča in obljublja nepozabno zabavo ob drznih, udarnih barvah in tudi nenavadnih embalažah. Za lepoto po novem ni treba potrpeti, za lepoto se je treba pozabavati!

No, kaj ti pomeni drznost, si zdaj že razmislila, zdaj pa razmisli še, kaj ti pomeni lepota. Na to temo smo pripravili celo nagradni izziv, v katerem zbiramo lepe misli o lepoti! Naj bo ravno tvoja zmagovalno presenečenje!

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri