TESTirale smo serum, ki izboljša izgled obraza v le NEKAJ minutah (nanj prisegajo tudi zvezdnice)

TA serum je slovenski izdelek, ki obljublja izjemno hitre rezultate v obliki napete kože, sijoče od vitalnosti in mladosti. Preizkusile smo ga, in TO 👇🏼 je rezultat! 

TESTirale smo serum, ki izboljša izgled obraza v le NEKAJ minutah (nanj prisegajo tudi zvezdnice) (foto: Profimedia) Profimedia
19. 4. 2019 | Promocijsko sporočilo

Na uredništvu revije Cosmopolitan Slovenija nas je tokrat pričakala nova lepotna košarica, v njej pa se je znašel tudi izdelek - serum L'AMOUR Youth Activating, ki obljublja takojšnji učinek liftinga.

Seveda smo izdelek morale takoj poskusiti tudi same, saj nas je misel o vidnem zmanjšanju izraznih gub (v kratkem času) navdušila v trenutku.

Za kaj torej gre? 

Gre za serum narejen po švicarski formuli, ki temelji na vestni izbiri sestavin, njegova glavna prednost pa je vidno zmanjšanje finih linij in gub, učvrstitev in glajenje kože, kožo pa tudi nahrani in vlaži.

Kar v praksi pomeni, da ne gre le za brisanje gubic, pač pa tudi za odlično nego kože na obrazu. Če se dnevno ličiš, je ta izdelek torej popoln za nanos pod ličili, saj bo tvoji koži nudil vse, kar potrebuje, napeta koža pa je tako ali tako prvi predpogoj, da so ličila na obrazu videti tako, kot želimo. ;) 

Tekstura seruma je nežna in gladka, na koži pa ne pušča težkega ali mastnega občutka, zato je popolna tudi za vroče dni pomladi in poletja. ;) 

Serum L'AMOUR Youth Activating je na svoji koži testirala naša spletna urednica Kaja, in to je učinek, ki ga je serum pod njenimi vekami pustil v nekaj minutah.

No, navdušena uporabnica pa ni le naša Kaja, pač pa tudi cela vrsta slovenskih estradnikov, med njimi tudi Tanja Ribič.

Poglej, kaj je o serumu povedala Tanja Ribič:

Dolgoročni učinki sestavin, ki jih vsebuje serum izboljšajo hidratacijo kože, zmanjšujejo tvorbo mimičnih linij in gub, gladijo površino kože in izboljšajo njeno prožnost.

Kar v osnovi pomeni, da zmanjšuje proces staranja kože in pospešuje celično obnovo. In le kdo si tega ne želi? 

Preizkusi BEAUTY SERUM tudi ti!
Za nakup klikni TUKAJ in uporabi kodo COSMO-DARILO. Kodo vnesi pri zaključku nakupa.
Posebno darilo! Ob nakupu BEAUTY SERUMA prejmeš BREZPLAČNO še vrhunsko prehransko dopolnilo Beauty Complex, častimo pa ti tudi poštnino!