Naša lepotna urednica je testirala VIRALNO šminko od Lady Gage in zgodilo se ji je TO

V videu preveri, kaj se ji je zgodilo trenutek za tem, ko je nanesla šminko! 😳

Naša lepotna urednica je testirala VIRALNO šminko od Lady Gage in zgodilo se ji je TO (foto: Profimedia) Profimedia
27. 8. 2022

Vedno več zvezdnic ima svoje linije ličil in kozmetike - in tako je vedno večji tudi moj seznam želja, kaj od novosti želim preizkusiti. Eden izmed takih izdelkov je tudi nova šminka Lady Gage njene znamke Haus Labs - Atomic Shake Lip Lacquer, ki je obnorela TikTok in vse lepotne navdušenke. Gre namreč za štiri čudovite odtenke šmink v videzu glosa, ki naj bi na ustnicah ostale cel dan - brez zabrisovanja in s sijajem v videzu glosa!

Ena izmed vidnejših predstavnic lepotnih vplivnic, Nikkietutorials, je pred kratkim objavila video, v katerem navdušeno govori prav o tej šminki:

@nikkietutorials I literally don’t understand how this works? #foryou #fyp #transformation ♬ original sound - nikkietutorials

Ker imam rada ličenje in šminke, v zadnjem letu pa vedno več nosim tudi glos za ustnice, se mi je to zdel popoln izgovor, da (čiiisto malo) bremenim svojo kartico, saj me je Nikkie (in seveda tudi sama Lady Gaga) popolnoma prepričala v nakup.

Ker najbolj vpadljivega rdečega odtenka takrat ni bilo na zalogi, sem izbrala roza odtenek Rose Shine. In kako se je obnesla?

Barva je čudovita - zelo nosljiva, primerna za vsak dan (in podobne barve zelo rada nosim tudi sicer), a tistega UAU-efekta, ki ga šminka obljublja, pri meni ni pustila.

Šminka naj bi glos efekt obdržala cel dan in se ne sprijemala - meni pa se je zgodilo ravno obratno. Nanesla sem jo na ustnice, počakala pol minute, da se posuši, in nato poskusila test na robčku in prstu. Ko sem ustnice odtisnila na robček, pa je kar nekaj šminka ostalo na tem robčku - in izgubila je svoj sijaj.

Tole je moj video test:

@natashamernik Zelo iskren test @hauslabs šminke 💄💋 @ladygaga #tiktokslovenia #slovenskitiktok #slovenskitiktokerji #fyp #hauslabs #ladygaga #sminka #makeup #licenje ♬ original sound - Natasha Mernik

Izdelek sem nato na ustnicah obdržala še nekaj ur in zelo me je zmotilo to, da se ustnice sprijemajo skupaj, zato sem kar malce razočarana. Glede na ceno (32,95 € in več kot 10 € poštnine) sem od izdelka, ki ga vsi veliki lepotni profili močno hvalijo, pričakovala več.

Vsekakor bom šminki dala še kakšno priložnost in upala, da bo v prihodnje čudežno bolje! 😅

Foto: Profimedia

Preberi še: Ta preprosti TRIK s sponko bo tvojim lasem dodal VOLUMEN (brez dodatnih pripomočkov ali sprejev!)

Priporočamo tudi: Če imaš MASTNE lase, svojemu šamponu primešaj TOLE (zgodil se bo čudež)