Lepotna urednica je poskusila viralne TikTok trike, in to so 3, ki res delujejo (+kateri absolutno ne!)

Uf, no, priznaj, ... si tudi sama nasedla tem trem trikom? Izpusti katastrofo in preveri, katere ti naša lepotna 100% priporoča, in katere niti približno ne! 

Lepotna urednica je poskusila viralne TikTok trike, in to so 3, ki res delujejo (+kateri absolutno ne!) (foto: Profimedia) Profimedia
28. 12. 2021

Pustile smo se očarati viralnim TikTok lepotnim trikom in ugotovile, kateri trije so res dobri (in katerim trem pač ni treba verjeti na besedo).

Družbena omrežja so v zadnjem času postala nekakšna Biblija za ljubitelje trikov na vseh možnih področjih, še posebej pa so se letos izkazali lepotni vplivneži, ki so kozmetične nasvete iz rokava dobesedno stresali.

Cosmo lepotno uredništvo je pregledalo prav vse top lepotne trike TikToka letošnjega leta in strinjale smo se v en glas, da so ti 👇 trije najboljši!

Namiljene obrvi

Zagotovo si trik urejanja obrvi s pomočjo klasičnega trdega mila zasledila že sama, saj nanj prisegajo tudi slovenske lepotne navdušenke. Vse, kar zanj potrebuješ, je krtačka za urejanje obrvi, ki jo malce zmočiš z vodo in podrgneš ob trdo milo. Obrvi počešeš v želeno smer, milnica pa bo poskrbela, da bodo videti res zvezdniško - preverjeno.

@millieleer

Trying soap brows for the first time 🤔🤍 #foryoupage #fyp #viral #makeup #brows

♬ original sound - SUNRAE 🌞

Dišeča obstojnost

Čeprav bo za parfumske poznavalke tole na prvi pogled morda že rahlo prežvečen trik, je svoje mesto očitno ponovno našel med mlajšo generacijo. Da, govorimo o nanašanju dišav takoj po prhanju, kar občutno podaljša njihovo obstojnost. Če deluje, pač deluje.

Kozmetični prerez

Če si navdušena nad gobicami za nanašanje ličil, je tale trik tvoj novi najljubši - obljubimo. TikTokerke namreč že krepko uporabljene gobice ne zavržejo, ampak jo prerežejo na pol in tako dobijo namesto ene kar dve, ki sta še vedno dovolj dobri za uporabo. Priročno in še varčno, se strinjaš

Poglej, za katere TikTok viralne trike pa naše lepotno uredništvo pravi: "Več sreče prihodnjič!"

Nasvidenje, sivina

Kako TikTok generacija rešuje sive lase? S pomočjo maskare, seveda. Če kakšnega odkriješ prav na jutro izjemno pomembnega sestanka in si na las(t)no srečo temnolaska, hitro pograbi rjavo maskaro. Siv pramen zakriješ zgolj z eno potezo in že si pripravljena na nov dan.

Glajenje gubic

Se tudi tebi koža naježi ob misli na drobne gubice okoli oči, ki jih visoko opevani korektorji običajno le še poudarijo? Prava lepotna nočna mora. Naslednjič lahko po priporočilu vplivnic TikToka uporabiš vazelin, ki ga izdatno naneseš na področje spodnje veke in ga za 15 minut prekrij s papirnatim robčkom. Vazelin nato obriši ter nadaljuj svojo ustaljeno make up rutino. Na lastno odgovornost, seveda.

Lepotni potop

V tem trenutku najbolj bizaren lepotni trik TikTok vesolja? Obraz potopi v polno posodo hladne vode. Zakaj? Da odstraniš ves odvečni puder, ne da bi razmazala ustvarjeno podlago. Šele po tem drznem koraku sledi nanos senčil, maskare in vsega preostalega. Rezultat je svež videz brez občutka maske. Totalno bizarno.

@kripapateljoshi

Trying Korean beauty hack called Jamsu!! And I love it! #koreanfoundation #watermakeup #watermakeuptutorial #muakripa

♬ original sound - Kripa Patel Joshi

Imaš tudi ti kakšen bizaren (ali uporaben) trik s TikToka za nas? Podeli ga v komentar!

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Naveličana črnih hlač? Te iz Primarka za SAMO 19 € bodo popestrile vsak tvoj outfit

Priporočamo tudi: TEH top 5 modnih trendov bo vladalo letu 2022 (bodi PRVA!)