Tako z lahkoto dosežeš videz, kot bi pravkar stopila iz frizerskega salona 👇

Ti je zelo pomembno, s kakšno pričesko stopiš iz stanovanja? So tvoji lasje eden od najpomembnejših elementov, s katerimi izražaš, kdo si? Potem si moraš to enkrat za vselej poenostaviti – omisli si svojega 'domačega frizerja', Revlonovo hudo pogruntavščino za oblikovanje las.

Tako z lahkoto dosežeš videz, kot bi pravkar stopila iz frizerskega salona 👇 (foto: PROMO) PROMO
22. 5. 2020 | Promocijsko sporočilo

Verjetno si že iskala način, kako svoje lase vsako jutro spraviti v obliko, ki bo zadovoljila tvoj okus za brezhibno urejenost in žensko lepoto. Načinov je veliko, težava je v tem, da niso vsi od njih tudi preprosti in praktični (beri: vzamejo ti vse preveč časa, živcev in energije). Cosmo uredništvo je odkrilo 'domačega frizerja', ki ga imaš lahko vsak trenutek pri roki in ti je na voljo tudi, ko moraš nenapovedano na poslovno večerjo ali pa na spontani zmenek. Gre za Revlonov inovativni oblikovalec las Volumizer z ionsko tehnologijo, ki deluje povsem preprosto in hkrati poskrbi za pravi vau učinek, pri tem pa (kar je nadvse pomembno) ne poškoduje las.

Na lastni glavi ga je preizkusila tudi Ajda Gregorc, lepotna urednica Cosmopolitana, in s tabo deli tole svojo pozitivno izkušnjo:

»Pred testiranjem sem o tej inovativni krtači slišala veliko dobrega, zato so bila moja pričakovanja do nje precej visoka in v veliki meri jih je tudi izpolnila. Potrebovala boš nekaj časa, da se nanjo privadiš, nato pa se boš od nje verjetno le še stežka ločila, saj bo tvoja pričeska s pravo tehniko na las podobna tisti ob obisku najljubšega salona. Čas sušenja je morda malce daljši kot pri fenu, vendar je izpadanje las toliko manjše, prav tako je razčesavanje vozlov z njo enostavna naloga. Ob uporabi boš največjo razliko opazila, če imaš dolge, goste in valovite oziroma skodrane lase, vendar deluje tudi pri drugih tipih las. Moji lasje v dolžini paža so redkejši in še vedno opazim očitno razliko, vse pogosteje pa se zgodi, da jo "ukrade" tudi preostali ženski del našega gospodinjstva.«

Prepričljiva izkušnja iz prve roke, pred tabo pa je še nekaj 'tehničnih podatkov', ki bodo dodali svoj prispevek o kakovosti in pozitivnih učinkih tega trendnega izdelka za oblikovanje pričeske:

→ Revlon Volumizer se lahko pohvali z inovativno mešanico ščetin, ki poskrbijo za večji volumen in bolj gladke lase. Krtača z ionsko tehnologijo poskrbi za hitro in enakomerno sušenje las, ima pa tudi ergonomsko oblikovan ročaj in hladno konico.

→ Posebna ovalna oblika krtače je idealna za glajenje las. Ustvarja čudovit volumen pri koreninah in lepo zaviha konice. Vse, kar potrebuješ za valovito pričesko!

→ Zasnova krtače omogoča hitro in enakomerno razporeditev zraka po laseh, zaradi česar jih hitreje posuši in oblikuje, pri tem pa utrpijo manj poškodb zaradi toplote.

→ Tok zraka skozi krtačo je nasičen z negativnimi ioni, ki zmanjšajo velikost vodnih kapljic in pospešijo sušenje, zato so lasje bolj sijoči in gladki, zmanjša pa se tudi učinek naelektrenosti.

→ Krtača se ponaša s keramično prevleko, ki poskrbi za enakomerno porazdelitev toplote in manj poškodb.

→ Najlonske ščetine s kroglastimi konicami poskrbijo za nežno razčesavanje las. V kombinaciji s ščetinami merjasca izboljšajo oprijem las na zaobljenem robu in poskrbijo za večji volumen in bolj gladke lase.

P. S. In še namig zate: oblikovanje je hitrejše, če so lasje rahlo vlažni, ne pa čisto mokri.