TAKO boš v HIPU (in varno) odstranila RUMENE madeže deodoranta (brez sode bikarbone)

Nad njim se je totalno navdušila naša spletna urednica Kaja in zdaj ta trik uporabljamo vsi!

TAKO boš v HIPU (in varno) odstranila RUMENE madeže deodoranta (brez sode bikarbone) (foto: Profimedia) Profimedia
1. 7. 2021

Si tudi ti začela s čiščenjem omare in presenečeno ugotovila, da imajo (skoraj) VSE tvoje bele majice nezaželeno dekoracijo (beri kot: rumene madeže pod pazduho)? 

Veeeeem, moje tudi!

In ko sem videla, da sem preteklo poletje mimogrede z rumenim madežem dekorirala tudi svojo naj naj naj belo poletno oblekico, sem vedela, da moram stvari vzeti v svoje roke. Ker to, da bi jo vrgla v smeti pač ni prišlo v poštev.

Po nasvet se tokrat NISEM zatekla na google (čeprav to navadno redno počnem, in potem razočarano ugotovim, da trik NE deluje), ampak k sosedi, ki mi je dala odliiiičen namig, kako se trdovratnih madežev potu lotiti doma!

Vse, kar boš potrebovala je namreč ...

... citronska kislina!

K sreči, sem konec maja doma pripravljala bezgov sirup, zato sem je imela še nekaj za zalogi, v primeru da je nimaš, pa jo lahko v katerikoli trgovini kupiš za manj kot evro.

V večjo posodo sem tako nalila vodo, dodala nekaj žlic citronske kisline in obleko pustila da se v vodi namaka približno 24 ur.

Potrebnega ni bilo čisto NIČ drgnjenja, pranja na 90 stopinjah, urejanja, ... citronska kislina je za vse poskrbela sama! 😍

Priporočam! 

Pripravila: Kaja Berlot

Fotografije: Profimedia

Preberi še: TO si Kate Middleton privošči za zajtrk, kosilo in večerjo (skrivnosti vitke postave + VADBA)

Priporočamo tudi: Našli smo obleko iz Zare, v kateri boš 100% videti višja (trik razkrivajo modne Italijanke!)