TA maska iz čajnega MASLA naj bi na tvojih laseh naredila ČUDEŽ

Sliši se obetavno, kajne? 

TA maska iz čajnega MASLA naj bi na tvojih laseh naredila ČUDEŽ (foto: Profimedia) Profimedia
31. 10. 2018

Na spletu smo pred kratkim zasledili zapis, ki je obljubljal, da polurna popoldanska kura s čisto običajnim čajnim maslom popolnoma zravna (skoraj) vsak tip las.

Masko smo poskusila tudi dekleta z uredništva, pri tem pa smo sledile spodnjemu 👇🏼 postopku.

TAKO si svojo masko iz masla narediš sama:

Na suhe lase postopoma - pramen po pramen - nanesi maslo in lase ovij v vrečko. Če so tvoji lasje rahlo valoviti, masko pusti delovati pol ure. V primeru, da imaš zelo kodraste lase, lahko masko pustiš delovati dve do tri ure. Lase nato operi tako, kot to običajno storiš in jih posuši.

Okej, sliši se nekaj najbolj preprostega na svetu, kajne? 

Ampak pri nas se je zataknilo že pri nanosu. Pustimo ob strani vonj zajtrka, ki ga nosiš na glavi, in tudi dejstva, da je svet skozi plastično vrečko nekoliko oddaljen, in pozabimo lahko tudi na to, da je trdo maslo na lase težko nanesti, z vročim pa je cela packarija. 

In tako se je začelo. Dekleta, ki so svojim lasem privoščila polurni tretma (dekleta z rahlo valovitimi ali skoraj ravnimi lasmi), so bila nad rezultatom navdušena. Lasje sicer niso bili POPOLNOMA zravnani, so pa izgledali veliko boljše, kot pred masko. Poleg tega lasje niso bili prav nič mastni, kot bi morda pričakovala. Bili so svetleči, težki in močni. Skratka izgledali so kot v reklami.

Dekleta s kodrastimi in zeloooo kodrastimi lasmi pa ... 

Lasje niso bili niti najmanj zravnani. Kot sta dekleti povedali, pa izkušnja odtehta za občutek na laseh, saj so bili njuni kodri resnično voljni, polni in nahranjeni. 

Nauk zgodbe: vsake toliko svojim lasem privošči kratko kuro z maslom. Nam je bilo všeč. ;) 

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Uaaaau! Nika Zorjan se je poslovila od svojih dolgih živo rožnatih las. Poglej, kako izgleda zdaj!

Priporočamo tudi: Se vsak dan zbujaš med tretjo in peto uro zjutraj? Tvoje telo ti sporoča, da ...