TO je pričeska, ki jo boš to jesen videvala POVSOD (in pristaja VSEM oblikam obraza)

Mi se že *naročamo na svoj termin*. 🙊

TO je pričeska, ki jo boš to jesen videvala POVSOD (in pristaja VSEM oblikam obraza) (foto: Profimedia) Profimedia
25. 9. 2022

Prav vsaka izmed nas se je že igrala z zamislijo, da bi imela fru fru ... Pa naj je bilo to po posebej bolečem razhodu, ali pa le tako iz dolgčasa - vsaka se je že gledala v ogledalo in si predstavljala svojo novo pričesko.

Večina izmed nas to idejo zelo hitro opusti, saj nas še vedno preganjajo naše slike iz otroštva, kjer je skoraj vsaka izmed nas naokoli paradirala s fru frujem. 

Vendar je prišel čas, ko boš morda spet morala pretehtati opcijo, da bi skrajšala svoje sprednje lase, saj bo to jesen v modi zavesasti fru fru.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MISS GERMANY 2019 (@nadine_berneis)

Zavesasti fru fru je zagotovo najbolj iskan in najbolj kul trend pričesk leta 2022 – tako na družbenih medijih (kot sta TikTok in Instagram) kot med zvezdniki.

Odlično uokviri tvoj obraz, s čimer poudari tvoje obrazne poteze, kot so oči in ličnice, poleg tega pa lasje nato lahko neopazno zrastejo. Hkrati ti pomaga skriti srednji del in dela čudeže, če imaš tanke lase.

Ti vintage fru fruji so primerni za vse oblike obraza – ovalne, okrogle in kvadratne.

Vse kar moraš storiti, je, da poiščeš izkušenega strokovnjaka za lase ali stilista in se z njim posvetuješ, da izbereš pričesko, ki najbolj ustreza tvojemu tipu las, obliki obraza in osebnosti.

Izbiraš lahko med več različnimi možnostmi, ko gre za oblikovanje tvojega seksi frufruja (predvsem odvisno od vrste las in oblike obraza), da poudariš svojo osebnost. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑨𝑳𝑬𝑿 𝑮𝑶𝑫𝑨𝑳𝒀 (@alexgodaly)

Zavesasti fru fru je vrsta pričeske, ki uokvirja tvoj obraz z obeh strani.

Takšen frufru na notranji strani postrižemo krajše in se postopoma podaljšuje proti zunanjosti. Obrobje zaves je večinoma narejeno na sredini.

To je mehkejša, bolj prilagojena različica ravnih frufrujev, ki laska tvoji kostni strukturi in poudarja nekatere obrazne poteze, kot so oči in ličnice.

Videz zavesastega fru fruja izvira iz šestdesetih in sedemdesetih let prejšnjega stoletja (pomisli na Jane Birkin). Vendar pa današnja interpretacija te seksi frizure deluje z bolj raznolikim naborom pričesk in tekstur – kot so kodrasti lasje, razmršeni valovi, visoki čop in elegantno frizuro.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YUKI (@yukistylist)

Preberi še: Če te LASJE še vedno ne ubogajo, je to REŠITEV, da jih enkrat za vselej spraviš v red (in TREND!)

Priporočamo tudi: Imaš po umivanju glave veeedno razcufane LASE? Zelo verjetno počneš TO NAPAKO