Stendersova nova visoko kvalitetna nega las

Stenders ponuja novost: Visoko kvalitene izdelke za nego las.

Stendersova nova visoko kvalitetna nega las (foto: promocijsko) promocijsko
9. 11. 2010 | Promocijsko sporočilo

Vsak šampon in balzam za lase vsebuje posebno sestavino z ECOCERT certifikatom  – pracaxijevo (Pentaclethra macroloba) olje. Inovativna novost na področju nege las je sestavina, ki lasem zagotavlja poseben sijaj.

Stendersova nova linija

Linija izdelkov za nego las sestoji iz dveh vrst šamponov in balzamov za lase:

  • šampon za normalne lase – vlažilna nega/sijoči lasje

Nežno očisti lase, jih naredi svileno mehke, lahkotne in sijoče. Vlaži in krepi strukturo las. Naravna sestava šampona je obogatena s pšeničnimi proteini, eteričnim oljem rožmarina in inovativno, s strani ECOCERT-a potrjeno sestavino, pracaxijevo olje, ki lasem povrne življenje in sijaj.

  • šampon za barvane in poškodovane lase  - obnovitvena nega/sijoči lasje

Nežno očisti in neguje lase ter jih navda s sijajem. Naravna sestava Stenders šampona za barvane in poškodovane lase je obogatena z eteričnim oljem ingverja in karite maslom, ki mehča, neguje in ščiti lase ter jih naredi bolj zdrave in lepe. Inovativna, s strani ECOCERT-a potrjena sestavina, pracaxijevo olje lasem povrne življenje in sijaj.

  • balzam za normalne lase – vlažilna nega/sijoči lasje

Negovalen balzam za večji volumen in lesk vaših las. Omogoča lažje razčesavanje in oblikovanje pričeske. Obogaten je z eteričnim oljem rožmarina in invativno, s strani ECOCERT-a potrjeno sestavino, pracaxijevo olje. Stenders balzam za normalne lase za dodaten sijaj, prožnost in zdravo lepoto las.

  • balzam za barvane in poškodovane lase  - obnovitvena nega/sijoči lasje

Negovalni balzam za lase krepi in vlaži lase, jih naredi svilnato gladke ter jim daje poseben sijaj. Omogoča lažje razčesavanje in oblikovanje pričeske. Obogaten z eteričnim oljem ingverja in inovativno, s strani ECOCERT-a potrjeno sestavino, pracaxijevo olje. Stenders balzam za barvane in poškodovane lase vaše lase neguje in jim daje dodaten sijaj.

Ne draži, le neguje!

Šamponi vsebujejo zelo blage površinsko aktivne snovi, ki ne dražijo, ampak nežno očistijo lase in lasišče. Šamponi in balzami so obogateni z eteričnimi olji, ki jačajo lase, pšeničnimi proteini, ki mehčajo in obnavljajo strukturo las, karite maslom, ki zmanjšuje lomljenje las ter inovativno sestavino pracaxijevim oljem, ki lasem vrača sijaj. 

Izdelki ne vsebujejo silikona, parabenov, sulfatov, barvil in PEG.