Sodeluj v ACUVUE® nagradni igri in odkrij senčilo za oči!

Nate čaka eno od 200-tih senčil za oči znamke Manhattan. Te že srbijo prsti?

Osvoji senčilo za oči! (foto: Shutterstock) Shutterstock
4. 7. 2012 | Promocijsko sporočilo

Potem obišči aplikacijo Poglej in zmagaj! in s klikom na ACUVUE® kartico odkrij, ali se pod njo skriva senčilo za oči. Odkriješ lahko 3 razlčne kartice in osvojiš eno od 200-ih senčil.

Ti sreča ni bila naklonjena?

Ne bodi razočarana, ponovno lahko poskušiš naslednji dan. Hkrati pa lahko obiščeš tudi acuvue.si in preizkusiš udobje kontaktnih leč ACUVUE® in to brezplačno*!

Vse kar moraš narediti je to, da odgovoriš na preprosto vprašanje, kar ti prinese kupon, ki ti omogoča brezplačen preizkus kontaktnih leč ACUVUE®*. Če boš pri odgovoru izvirna, pa te uvrstimo še v žrebanje za enoletno zalogo kontaktnih leč ACUVUE® in vrednostni bon za nakup sončnih očal!

Naj ACUVUE® postane del tvojega življenja!

Kaj še čakaš! Poglej in zmagaj! ;) 

Organizator: Johnson & Johnson d.o.o., Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana. Okrožno sodišče v Ljubljani. Srg 2004/11564, številka vložka 1/411900/00. Matična številka: 2041936. Davčna številka oz. ID za DDV: SI42738164. Email: Acuvue-si@its.jnj.com.
*10 kontaktnih leč za enkratno uporabo ali 2 kontaktni leči za večkratno uporabo, so na voljo le po opravljenem pregledu vida za kontaktne leče ACUVUE®. Stroški pregleda in ostali stroški niso del te ponudbe.
**V promociji so vključeni samo produkti 1·DAY ACUVUE® TruEye®, 1·DAY ACUVUE® MOIST®, 1·DAY ACUVUE® MOIST® for ASTIGMATISM,  ACUVUE® OASYS® with HYDRACLEAR® PLUS, ACUVUE® OASYS® for ASTIGMATISM. 1·DAY ACUVUE® TruEye®, 1·DAY ACUVUE® MOIST®, 1·DAY ACUVUE® MOIST® for ASTIGMATISM,  ACUVUE® OASYS® with HYDRACLEAR® PLUS in ACUVUE® OASYS® for ASTIGMATISM.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri