Lepota Promocijsko sporočilo

Slovenski SERUM z učinkom botoksa je obnorel celotno Adria regijo (FOTO prej & potem)

16. 5. 2024
Slovenski SERUM z učinkom botoksa je obnorel celotno Adria regijo (FOTO prej & potem) (foto: Afrodita)
Afrodita

Skoraj ni ženske, ki ne bi vsaj slišala za Afroditin X LIFTING SHOT Afrodita Professional. Revolucionarni serum, ki ravno v teh dneh praznuje svoj prvi rojstni dan, je bil zaradi izjemnega povpraševanja že večkrat razprodan, evforija zadovoljnih uporabnic na družbenih omrežjih z neverjetnimi preobrazbami prej in potem pa še kar traja. 

BOTOKS V STEKLENIČKI

X LIFTING SHOT je več kot zgolj običajen serum. Deluje v prav vseh plasteh kože ter zmore to, kar doslej ni bilo v domeni kozmetike. Posnema namreč delovanje in učinke botoksa, a povsem neinvazivno, torej brez injekcijske igle. 

Cilja neposredno na obrazne mišice: spodbudi jih, da se manj krčijo in hitreje sproščajo ter tako bistveno zmanjša mimične gube na čelu, okrog oči in ust. Posledično kožo v samo 5 dneh pomladi za kar 5 let*!

PEPTIDNI ČUDEŽ

Afrodita

Marjetka Gajšek, univ. dipl. inženirka kemijske tehnologije iz razvojnih laboratorijev Kozmetike Afrodita pojasnjuje, da je skrivnost učinkov Afroditinega super seruma v peptidih, ki veljajo za eno najbolj iskanih in učinkovitih anti-age sestavin v svetovnem merilu: 

Afrodita

»Peptidi v svetu kozmetike niso novost, kombinacije različnih peptidov v eni sami formuli pa so redke. V X LIFTING SHOT smo jih vgradili kar 5. Gre za edinstveno kombinacijo 5 vodilnih peptidov na trgu, in to v izjemno visoki, kar 11,5-odstotni koncentraciji. Vsak peptid v formuli je skrbno izbran zaradi svojih specifičnih učinkov proti staranju, njihova sinergija pa je ekstremno potentna.

Najpomembnejši ArgirelineTM Amplified peptid omeji oddajanje signalov živčnih impulzov obraznim mišicam, zaradi česar se te manj krčijo in hitreje sproščajo. Posledično bistveno zmanjša izrazne gube. Zaradi opisanega mehanizma delovanja ga pogosto imenujejo kar »botoks v steklenički«. Peptidi Matrixyl® 3000 (skupek 2 peptidov) in Matrixyl® Synthe′6 TM (1 peptid) bistveno pomladijo dermis: kožnim celicam dajejo signal, da se hitreje delijo ter sintetizirajo več kolagena, elastina in hialuronske kisline. Posledično zmanjšajo gube ter kožo opazno učvrstijo. Dragosine® peptid pa kožo ščiti pred škodljivimi vplivi UV- in IR-spektrov ter pred modro svetlobo TV-zaslonov, računalnikov, tablic in pametnih telefonov.« 

X-EVFORIJA 

Afrodita

Izdelek je bil razprodan, še preden se je sploh začel oglaševati, kar kaže na resnično revolucionarnost formule. X LIFTING SHOT so premierno predstavili kozmetični stroki na strokovnih seminarjih. Kozmetičarke so bile navdušene nad delovanjem ter so svoje navdušenje nad izdelkom kmalu začele deliti na družbenih omrežjih - fotografijo pred uporabo in po njej, kar je sprožila pravo evforijo med ženskami v celotni Adria regiji. Izdelek je bil nepričakovano razprodan v enem samem vikendu.

Danes, samo 1 leto po vstopu na trg, X LIFTING SHOT uporablja že več kot 20.000 uporabnic v več kot 30 državah sveta. Bravo, Afrodita!

DOKAZANA UČINKOVITOST

Po samo 5 dneh uporabe:

Afrodita

· področje gub: -11,3 %* 

· globina gub: -12,3 %* 

Po 2 mesecih uporabe:

Afrodita

· učinek liftinga: do + 77 %**

·  volumen gub: do -100 %**

·  globina gub: do - 62 %**

*IN VIVO ŠTUDIJA za ArgirelineTM Amplfied peptid na 40 prostovoljcih po 5 dneh uporabe 2-krat dnevno.
**IN VIVO ŠTUDIJA za peptid Matrixyl® 3000 Synthe′6 TM  na 25 prostovoljcih po 2 mesecih uporabe 2-krat dnevno.

NEVERJETNE PREOBRAZBE ZADOVOLJNIH UPORABNIKOV

Afrodita

Rezultat po nekajdnevni uporabi X LIFTING SHOTA 2-krat dnevno.

 

Afrodita

»Stranke so navdušene nad X-shotom. Stranki sem pri negi dala Lifting masko ter fototerapijo in vtrla X-shot z ultrazvokom. Rezultat očiten. Afroditina kozmetika je zame za delo čedalje boljša.« N. V., kozmetičarka

 

Afrodita


Rezultat po 1-mesečni uporabi X LIFTING SHOTA 2-krat dnevno. 

ZA KOGA?

X LIFTING SHOT je idealen za vse vrste kože po pribl. 30 letu z izraženimi znaki staranja. Še zlasti za kožo z mimičnimi gubami na čelu, okrog oči in ust ter ohlapno kožo upadlega videza. 

Popolna izbira za vse, ki si želite hitrih in opaznih pomlajevalnih učinkov ter imate zadržke pred injiciranjem botoksa. Odličen tudi kot dopolnilna nega med posameznimi injekcijskimi tretmaji, saj okrepi in podaljša njihov učinek. 

KAKO?

Afrodita

Uporaba X LIFTING SHOTA je povsem preprosta: eno polno pipeto vsako jutro in vsak večer nanesite na očiščeno in tonizirano kožo ter počakajte, da se vpije.

V primeru suhe do normalne kože nadaljujte z nanosom negovalne kreme, v primeru mešane do mastne kože pa lahko koncentrat uporabljate tudi samostojno (v kolikor koži tovrstna nega zadostuje).

PRAZNUJTE Z AFRODITO

Afrodita

Ob 1. rojstnem dnevu svoje glavne lepotne zvezde so v Kozmetiki Afrodita pripravili ekskluzivno rojstnodnevno ugodnost od 10. 5. do 20. 5.2024 v Afroditinih prodajalnah in webshop.afroditacosmetics.com:

X LIFTING SHOT vam je na voljo s kar 25 % popustom, ob nakupu dveh pa vam tretjega podarijo (2 + 1 gratis).

Izkoristite to enkratno priložnost ter si svoj X LIFTING SHOT zagotovite ZDAJ! Na voljo v omejenih količinah in samo za kratek čas, do razprodaje zalog.

X Lifting SHOT je na voljo v prodajalnah Kozmetika Afrodita (Ljubljana- Kongresni trg 15 in Rogaška Slatina), v partnerskih kozmetičnih salonih ter v spletni prodajalni: webshop.afroditacosmetics.com.

Argireline™ je blagovna znamka podjetja Lubrizol Advanced Materials, Inc., ali njegovih podružnic.
Matrixyl® 3000 in Matrixyl® Synthe′6 TM se navajata z dovoljenjem podjetja Sederma.
Dragosine® je blagovna znamka podjetja Symrise AG.