Slovenske lepotne blogerke izbrale najboljši izdelek za nego las (in druge top lepotne izdelke!)

Na 3. konferenci lepotnih blogerk – Beautiful Bloggers MeetUp 2017, ki je znova postregla z odličnim programom, smo dobili nove zmagovalce v lepotni industriji.

Slovenske lepotne blogerke izbrale najboljši izdelek za nego las (in druge top lepotne izdelke!) (foto: Unsplash.com/Kareya Saleh) Unsplash.com/Kareya Saleh
16. 11. 2017

Lepotne blogerke in en bloger so izbrali presežke v lepotni industriji, ki so jih najbolj navdušili v obdobju od jeseni 2016 do jeseni 2017.

In kateri so v tem trenutku najboljši izdelek za lase, najboljši izdelek za nego telesa, obraza in drugi lepotni biseri letošnjega leta?

Zmagali so:

Zmagovalec v kategoriji NEGA OBRAZA je postal izdelek Add Actives - C20 Tertraforce Activator.

Naziv najboljši gel za prhanje (tudi v kategoriji NEGA TELESA) je prejel L'Occitane Nežni gel za prhanje Terre De Lumiere.

Najboljši izdelek v kategoriji LASJE je postal OLAPLEX - rešitev za poškodovanje lase

Za najboljšo DIŠAVO oz. DIŠAVNO LINIJO so blogerke izbrale s.Oliver for Her.

Linija kozmetike The Ordinary je zmagala v kategoriji LEPOTNA INOVACIJA. Gre v tem trenutku za najbolj iskano in priljubljeno kozmetično znamko. Nenehno razvijajoča se kolekcija ponuja inovativne in učinkovite izdelke z naprednimi formulami in tehnologijami, hkrati pa postavlja nov mejnik v cenovni politiki.

Naziv najboljše SPLETNE TRGOVINE je vnovič prejela spletna stran Ličila.si.

Za tistega, ki je najbolj odprt za SODELOVANJE Z BLOGERKAMI, so punce in fant izbrali podjetje Stillmark d.o.o.

Najboljša SLOVENSKA ZNAMKA ta hip pa je postala Kozmetika Afrodita

Zmaga v kategoriji naj BLOGERSKA OSEBNOST je šla v roke Gabi Nedič (na fotografiji spodaj), ki jo zagotovo poznaš po njenem čudovitem lepotnem blogu Parokeets.

Gabi Nedič in Ajda Sitar

Konferenca je letos vnovič ponudila številna uporabna znanja s strani najboljših strokovnjakinj s področja bloganja, družbenih medijev in ustvarjanja videovsebin. Več o tem lahko prebereš TUKAJ.

Predstavljenih je bilo kup lepotnih novosti, je pa tokratna lepotna konferenca zopet slavila unikatnost in poudarila pomen kakovosti in odgovornosti pred všečkanostjo.