Si že preizkusila puder Teint Ideal? Deli svoje mnenje in se poteguj za bogate nagrade!

Gladka in neustavljivo privlača koža brez nepravilnosti so sanje vsake ženske, ki danes postajajo resnične, zahvaljujoč znamki Vichy. Preizkusi njihov puder Vichy Teint Ideal in podeli svoje mnenje na vichy.si. Najboljši komentarji bodo nagrajeni. P.S.: če si kupila aprilsko številko Cosmopolitana, si vzorček pudra dobila brezplačno, sedaj je čas, da poveš, kako zares super je!

Si že preizkusila puder Teint Ideal? Deli svoje mnenje in se poteguj za bogate nagrade! (foto: promocijsko gradivo) promocijsko gradivo
16. 4. 2015

V sodelovanju z znanstvenimi strokovnjaki in strokovnjaki za ličenje Vichy ustvarja pudre, ki zagotavljajo skoraj profesionalen rezultat ličenja in vidno izboljšajo polt.

TEINT IDÉAL združuje tehnologijo tekočega sijaja "Liquid Light Technology" s tremi aktivnimi sestavinami za nego, ki se koži popolnoma prilegajo in odkrijejo njen največji sijaj. Olepša in izboljša kožo ter pomaga vsaki ženski doseči njeno idealno polt. Enakomerno, žametno in sijočo ...

Puder si do sedaj zagotovo že preizkusila (če ga nisi dobila v reviji Cosmopolitan, ga poišči v lekarnah in na drugih prodajnih mestih Vichy), zato klikni na vichy.si in predstavi svojo izkušnjo z izjemnim pudrom Vichy Teint Ideal. Izmed vseh prispelih komentarjev, bo Vichy žrebal 20 srečnic, ki jih bo nagradil s pudrom po želji iz linije Teint Ideal. 

Vichy

NOVA LINIJA TEINT IDÉAL je sestavljena iz sijajnega tekočega pudra za normalno do mešano kožo, kremnega pudra za suho kožo, kompaktnega pudra za vse tipe kože in bronzerja v prahu za porjavel, zdrav in naraven videz kože. Sijajni tekoči in kremni pudri vsebujejo tehnologijo tekoče svetlobe, ki vpliva na povrhnjico in vsebuje delce, ki odsevajo in prepuščajo svetlobo ter tako zagotavljajo stalen in enakomeren tok svetlobe za sijočo polt.