V novem Cosmopolitanu te čaka puder Teint Ideal! Preizkusi ga!

Sanje vsake ženske o gladki in neustavljivo privlačni koži brez nepravilnosti danes postajajo resnične, zahvaljujoč znamki Vichy. V najnovejšem Cosmopolitanu, ki je na policah od 26. 3., pa te čaka posebno presenečenje - puder Vichy Teint Ideal. Preizkusi ga in podeli svoje mnenje na vichy.si. Najboljši komentarji bodo nagrajeni.

V novem Cosmopolitanu te čaka puder Teint Ideal! Preizkusi ga! (foto: promocijsko gradivo) promocijsko gradivo
27. 3. 2015 | Promocijsko sporočilo

V sodelovanju z znanstvenimi strokovnjaki in strokovnjaki za ličenje Vichy ustvarja pudre, ki zagotavljajo skoraj profesionalen rezultat ličenja in vidno izboljšajo polt.

TEINT IDÉAL združuje tehnologijo tekočega sijaja "Liquid Light Technology" s tremi aktivnimi sestavinami za nego, ki se koži popolnoma prilegajo in odkrijejo njen največji sijaj. Olepša in izboljša kožo ter pomaga vsaki ženski doseči njeno idealno polt. Enakomerno, žametno in sijočo ... Zagotovi si svoj vzorček z nakupom najnovejšega Cosmopolitana, klikni na vichy.si in predstavi svojo izkušnjo z izjemnim pudrom Vichy Teint Ideal. Izmed vseh prispelih komentarjev, bo Vichy žrebal 20 srečnic, ki jih bo nagradil s pudrom po želji iz linije Teint Ideal. 

Vichy

NOVA LINIJA TEINT IDÉAL je sestavljena iz sijajnega tekočega pudra za normalno do mešano kožo, kremnega pudra za suho kožo, kompaktnega pudra za vse tipe kože in bronzerja v prahu za porjavel, zdrav in naraven videz kože. Sijajni tekoči in kremni pudri vsebujejo tehnologijo tekoče svetlobe, ki vpliva na povrhnjico in vsebuje delce, ki odsevajo in prepuščajo svetlobo ter tako zagotavljajo stalen in enakomeren tok svetlobe za sijočo polt.