Skrivnost sijočih las

Sonce, veter, mraz izčrpavajo vlago iz las, zato postanejo suhi, krhki, manj prožni, velikokrat zbledijo in izgubijo barvo. Ker k zdravemu videzu spadajo tudi sijoči in krepki lasje, jim je potrebno privoščiti posebno nego. Priporočena je uporaba nežnejših šamponov in bogatejših balzamov, ki jih na laseh pustimo dlje časa. Njihov učinek lahko povečamo s folijo, ki jo ovijemo okoli las.

9. 11. 2015

Dvorec Trebnik ima v novi kozmetične dt liniji štiri vrste šamponov za različne tipe las. Za intenzivno nego suhih las pa še balzam za lase s karitejem. Vsi šamponi in balzam vsebujejo mikroemulzijo, pšenične proteine in provitamin B5. Mikroemulzija in provitamin B5 globoko vlažita ter negujeta lase ter lasišče. Pšenični proteini pa hranijo ter naredijo lase sijoče in zdrave.

Šampon za normalne lase je obogaten z izvlečkom aloje za zdrave in močne lase.Šamponu za suhe lase je dodano kokosovo olje, ki nežno vlaži in ščiti suhe ali poškodovane lase.

Šampon za mastne lase je obogaten z eteričnim oljem pomaranče, ki krepi in neguje lase, odstrani odvečno maščobo in povrne lasem vitalnost.

Šampon proti prhljaju neguje in nežno očisti lase, pomirja lasišče ter odstrani odvečno maščobo. Dodan je izvleček ingverja, ki pomaga proti prhljaju ter povrne lasem vitalnost in sijaj.

Balzam vsebuje karitejevo olje, ki hrani lase in jih naredi svilnato mehke in sijoče.

Naj vam prijatelji zavidajo čudovito sijoče lase!

Izdelke Dvorca Trebnik najdete v spletni trgovini www.trebnik.com, v zeliščni galeriji na Grajski c. 4 v Slovenskih Konjicah, v prodajni galeriji na Mestnem trgu 6 v Stari Ljubljani , v večjih prodajalnah Mercator po Sloveniji in v parfumerijah Beautique.