Škandalozno seksi noge

Z našimi nasveti bodo tvoje nogice zapeljivo dolge, gladke in zagorele. Izvleci mini!

6. 7. 2012

Potrebuješ:

  • Peno za britje
  • britvico okrogel čopič
  • bronzer
  • olje z leskom

Priprava:

S pilingom med prho zdrgni kožo nog od prstov na stopalih pa vse do pasu.

Nasvet:

Ključ do zagorelega videza nog je bronzer v pršilu, ki posnema postopek profesionalne porjavitve v salonu.

1. korak:

Z okroglim čopičem (kabuki), ki ga običajno uporabljaš za rdečilo, nanesi peno za britje. Tako tudi pravi brivci zmehčajo in privzdignejo moške dlačice, da jih odrežejo čisto pri koži.

2. korak:

Nogo obrij v štirih delih: sprednji spodnji, sprednji zgornji, zadnji spodnji, zadnji zgornji. Po vsakem tretjem potegu britvico splakni, da preprečiš, da se zamaši.

3. korak:

Kožo osuši in nanesi izdelek za zagorel videz. Preprost in enakomeren nanos da tak v pršilu. Po celotni zunanji in notranji dolžini noge nanos ponovi, da boš na videz podaljšala noge.

4. korak:

Na koncudodaj nekaj leska (npr. s pudrom ali oljem z bleščicami) na sredino noge od gležnja do kolena. To optično še podaljša 'krake' in polepša kožo.

Veš, da je na voljo veliko več kot puder, bronzer ali krema za samoporjavitev, da je tvoja polt videti lepa in enakomernega tena ali zagorela?

P.S.

blake LivelyPreberi si več o tem, kako na nove načine dosežeš zagorelost kar brez sončenja, na povezavi Nove formule za zagorelo polt brez sončenja.

V branje priporočamo tudi lepotni zbir vprašanj in odgovorov, med drugim tudi na temo: Kako to, da so vse zvezdnice na rdečih preprogah videti naravno zgorele?

Priredila: Nika  Veger, fotografije: shutterstock, arhiv proizvajalcev, ilustracije: stuart mckenzie/eyecandy.co.uk