Sijoča koža na obrazu? S temi 8 nasveti jo boš imela tudi ti!

Sijoča koža na obrazu je zagotovo nekaj, po čemer hrepeni vsaka ženska, a žal mnogih s čudovito poltjo ni obdarila mati narava, ampak so si jo 'ustvarile' kar same. Kako? Če se boš držala naslednjih nasvetov, jo boš kmalu imela tudi ti.

Sijoča koža na obrazu? S temi 8 nasveti jo boš imela tudi ti! (foto: Profimedia) Profimedia
27. 3. 2017

1 Piling

Enkrat na teden naredi piling obraza. Ali se spomniš domačih izdelkov za piling, ki jih je pripravljala babica? Naredi si svojega iz sladkorja in medu

2 Ne z vodo

Če imaš suho kožo, je ne umivaj z vodo, saj kožo dodatno izsuši, in uporabi raje čistilno mleko.

3 Naravna olja

Trdovratne ostanke ličil odstrani s kokosovim ali olivnim oljem, saj ne dražita kože.

4 Tonik brez

Uporabljaj tonik brez alkohola, da boš preprečila izsuševanje kože.

5 Hranljiva krema

Neguj svoj obraz s hranljivo kremo! Nova negovalna kozmetika Green line Perfect Glow je prava vitaminska bomba za utrujeno in pusto kožo. 

Vsebuje vitamine A, C, E, B in provitamin A, ki stimulirajo obnovo kožnih celic, uravnavajo izločanje sebuma in zavirajo proces staranja kože.

Krema vsebuje tudi mangovo maslo, hialuronsko kislino in jojobovo olje, kar bo tvojo kožo globinsko navlažilo, jo nahranilo in ji dalo sijaj.

Mimogrede, v tem trenutku lahko prav to kremo osvojiš brezplačno, in sicer tako, da sodeluješ v nagradnem natečaju Green line Perfect Glow.

6 Prehranski dodatki

Za dodatno okrepitev svoje kože uporabljaj posebne prehranske dodatke s kolagenom.

V pomoč ti je lahko tudi prehranski dodatek - vitamin B5, ki ti lahko pomaga zmanjšati izločanje odvečne maščobe in posledično zmanjša število izbruhov mozoljev.

7 Jedilnik

Na jedilnik uvrsti avokado, saj je bogat z maščobnimi kislinami omega 6, ki pozdravijo poškodovane kožne celice in poskrbijo za gladkost kože.

Solati in drugim jedem dodaj rdečo papriko. Nutricio­nisti pravijo, da vsebuje več vitamina C kot pomaranče.

8 Seksaj!

Raziskave so pokazale, da imajo ljudje, ki uživajo v rednih spolnih odnosih, bolj bleščečo kožo in so videti precej mlajši. :)

Preberi še: 13 čudovitih misli, ki te bodo spomnile, kako lepo je ljubiti ali pa Intimna vprašanja, ki jih moraš (vsaj enkrat) zastavi svojemu partnerju