Želiš imeti daljše in lepše lase? Lastnica čudovitih las Iryna Osypenko Nemec pravi, da upoštevaj to lepotno skrivnost!

Pozabi na podaljške, s temi preprostimi in domačimi triki bodo tvoji lasje rasli hitreje, bolj bodo gosti in močnejši. A seveda vse to se ne zgodi preko noči, zato gremo kar lepo počasi.

Želiš imeti daljše in lepše lase? Lastnica čudovitih las Iryna Osypenko Nemec pravi, da upoštevaj to lepotno skrivnost! (foto: https://www.instagram.com/iryna_osypenko_nemec/) https://www.instagram.com/iryna_osypenko_nemec/
15. 11. 2016

Po nasvet smo šli k lastnici enih izmed najlepših las v Sloveniji, manekenki Iryni Osypenko Nemec. 

To, da je Iryna manekenka že vrsto let, bi lahko o njeni kakovosti las govorilo kvečjemu v škodo, saj je modno-lepotni svet do las modelov in manekenk precej neprizanesljiv. Tega se je zavedala tudi Iryna, zato je že pred leti odkrila skrivnost, ki tiči v Luni.

To, da Luna precej vpliva na naše telo, razpoloženje je znano dejstvo, še posebno občutimo moč polne lune, a mnogi še vedno ne poznajo vseh njenih skoraj magičnih učinkov.

V obdobju od prvega krajca do polne lune si je priporočljivo urediti pričesko. Če boste lase strigli ob tej lunini meni, bodo krepki in gosti. Tudi rastejo hitreje.

"Paziti pa je treba tudi na to, da je luna v določenem znamenju - lev, strelec, škorpijon," še doda lepotica, ki verjame v moč Lune, svoje lase pa najraje neguje z izdelki, ki vsebujejo arganovo olje.

Nega z arganovim oljem je zelo priporočljiva, saj je arganovo olje pravi lepotni čudež, ki pomlajuje kožo in zdravi razne kožne bolezni.

Ker je zelo bogato z vitaminom E (ima ga dvakrat toliko kot olivno olje), je močan antioksidant, poleg tega pa se lepo vpija in na koži ne pušča mastnih sledi. 

V kozmetičnih krogih je arganovo olje znano po tem, da obnavlja kožo in zavira staranje, idealno je za suho ali aknasto kožo ter tudi za nego obnohtne kožice in vlaženje las. Ker je bogato z maščobnimi kislinami omega-3 in omega-9, lahko prodre globoko v notranjost lasu in nahrani poškodovane lasne folikle.

Tako lase obnavlja, preprečuje novo cepljenje lasnih konic in pretirano izpadanje.

Ko boš torej naslednjič imela prost večer, si lase premaži z arganovim oljem in ga pusti delovati vsaj nekaj ur. Rezultat bodo lepi, sijoči in močni lasje.

Pripravila: Tjaša Kokalj Jerala , slediš mi lahko na TK SWAT

Hitro pa še preberi, kaj ti je danes zapisano v zvezdah in na kakšen način lahko postaneš noro privlačna!