Si suhi šampon na lase nanašaš ZJUTRAJ? Beri dalje ...

Si suhi šampon na lase nanašaš ZJUTRAJ? Beri dalje ...

Si suhi šampon na lase nanašaš ZJUTRAJ? Beri dalje ... (foto: Profimedia) Profimedia
4. 6. 2019

Presenečenje! Suhi šampon si do zdaj (skoraj 100 %) uporabljala napačno!

Tvoja težava je ...

Samo še ena epizoda Igre prestolov je dovolj, da preskočiš večerni čas za pranje las, zjutraj pa se preprosto ne moreš upreti dremežu. Kdo bi ti lahko zameril?

Nanos suhega šampona v teoriji je videti tako, da ga najprej popršiš ali potreseš po vrhu lasišča z razdalje približno petnajstih centimetrov. Čudežni prah deluje kot vpojno sredstvo, ki tvoje lase razmasti, poleg tega pa nevtralizira tudi njihov vonj (kosilo v kitajski restavraciji ali nočni tek, ti je znano?).

Čez nekaj minut suhi šampon nežno vtreš z brisačo, lase razčešeš in samodejno izčešeš tudi ostanke belega prahu. Povsem preprosto, kajne? V resnici pa je suho pranje las pri večini videti kot hitrostna dirka.

Lase zjutraj hitro popršimo med grizljanjem še toplega rogljička, počakamo dolgi dve sekundi ali tri, nato jih še enkrat počešemo in že drvimo skozi vrata – izdelku tako ne pustimo dovolj časa, da bi začel ustrezno delovati.

Tvoja rešitev je …. 

Skrivnost videza sveže opranih las: suhi šampon nanesi zvečer namesto zjutraj.

Tako mu boš dala več časa, da posrka nova olja in znoj, medtem ko ti sladko spiš. Ko so tvoji lasje najbolj mastni, nanje nanesi suhi šampon, jih spni v lahek čop, izklopi telefon in se odpravi v posteljo.

Zjutraj obrni glavo navzdol, zmasiraj svoje lasišče in rezultat je na dlani: mat, čisti in polni lasje. Ta trik preizkusi že danes zvečer z enim od spodnjih predlogov.

O rezultatih nam poročaj zjutraj na našem Instagramu @cosmopolitansi, vsekakor pa imej v mislih, da suhi šampon ne predstavlja nadomestila za umivanje las, temveč le pomočnika med dvema pranjema.