Si pozabila odstranit svoj gozdiček, ON pa je že na poti? Imamo genialno rešitev!

A veš tisto, ko te tip, ki ti je ful všeč, čisto spontano pokliče in ti reče: »Bejbi, čez 15 min sem pri tebi, skuhaj kavico!« In potem paanika! Ne samo, da moraš na hitro pospravit stanovanje, izbrat primeren styling, skuhat kavo, urediti moraš tudi svoje »poraščene površine«, saj si ga želiš pričakati s svilnato mehko in gladko kožo! Ni panike, beri naprej…

Si pozabila odstranit svoj gozdiček, ON pa je že na poti? Imamo genialno rešitev! (foto: Shutterstock) Shutterstock
20. 4. 2017 | Promocijsko sporočilo

Si predstavljaš kako radostno bi bilo življenje, ko bi končno lahko zavrgla vse britvice, depilatorje, nadležne metode z voskanjem ... in preprosto vsem navihanim povabilom, čarobnim idejam, športnim aktivnostim rekla JA, JA, JA! Prepusti se življenju z gladko kožo, brez vraščenih dlačic, mozoljčkov in rdečice.

IPL-tehnologija za domačo uporabo – popolnoma neboleč tretma!

S Philipsovo Lumeo, ki s tehnologijo IPL z nežnimi svetlobnimi impulzi po naravni poti preprečuje ponovno rast dlačic, si lahko kar doma, v kopalnici ali pred televizijo, v 15 minutah urediš noge, pazduhi, linijo bikini in morebitne brčice na obrazu.

Tehnologija intenzivne utripajoče svetlobe IPL (intense pulsing light) ob pravilni uporabi zagotavlja dolgotrajno svilnato kožo brež dlačic, medtem ko tretmaje ponavljamo na šest do osem tednov, četudi – oziroma prav zato - dlačic ni več na spregled. Čim s tretmaji prenehamo, se po 6 do 8 tednih znova pojavijo.

Tretma je zelo enostaven in od tebe ne zahteva nobenega posebnega napora. Na začetku ga narediš vsake 14 dni enkrat in ga tako ponavljaš, dokler ti rastejo dlačice (ponavadi 4-5-krat), nato pa ga opravljaš zgolj še po potrebi, nekje na 6 do 8 tednov. Koža brez dlačic, urejen in brezskrben vsakdan pa postanejo samoumevni, saj dlačic tako ni več na spregled.

Zmagovalno: prilagojena tvojemu tipu kože, tvojim dlačicam in delu telesa, ki ga obdeluješ

Philips Lumea Prestige je prva naprava IPL z nastavki, posebej prilagojenimi različnim delom telesa. Priloženi so ji štirje nastavki ustrezno ukrivljenih oblik, ki se prilegajo posameznim delom telesa, s filtri in različnimi velikostmi okenca za tretmaje za preprost, hiter, varen in učinkovit tretma celotnega telesa. Uporabljaš jo lahko brezžicno ali žično, senzor SmartSkin pa vsakokrat izmeri najboljšo nastavitev za tvoj tip kože samo s pritiskom na gumb.

 

Inovativna tehnologija je združena v novem aparatu Philips Lumea Prestige BRI956/00

Svobodna, sproščena in brezskrbna - 365 dni v letu

Zakaj je Philips Lumea Prestige, kot nalašč zate in za vse ženske tega sveta? Zato, ker ti vrača:

  • SVOBODO in SPROŠČENOST. Nič več zadrege v situacijah, kjer bi morala do izraza priti tvoja lepa, gladka koža.
  • BREZSKRBNOST. Brezskrbno uživanje na morju, v bazenu, pri športnih aktivnostih ter seveda tudi pri nepričakovanih obiskih princa na belem konju. ;)
  • INTIMO in LAGODJE. Preprost tretma izvajaš doma v naslanjaču, pred televizijo ali v kopalnici. Tretma s Philips Lumea Prestige je popolnoma neboleč, tvoja koža bo svilnata, brez rdečice in kar je zelo pomembno, NIČ VEČ VRAŠČENIH DLAČIC.
  • ČAS. Saj veš, čas je denar, tega pa ni nikoli dovolj. Philips Lumea Prestige bo postala tvoja dobra prijateljica, čeprav z njo ne boš preživela veliko časa, bo ta kakovostno izkoriščen in prijateljstvo bo trajalo vse življenje.

Naložba v prihodnost brez dlačic. Poglej si kako deluje Philips Lumea IPL.

Naloži si mobilno aplikacijo z načrtom tretmajev

Philips Lumea IPL nas je prijetno presenetila z novo brezplačno mobilno aplikacijo, ki ti nudi še dodatno pomoč pri uporabi aparata. Aplikacija te vodi skozi postopek korak za korakom, obenem pa ti zagotavlja popolnoma prilagojen, personaliziran načrt tretmajev z opomniki za vsak predel telesa.

Dosegljiva je brezplačno v trgovini Google Play in iTunes.